Bakarna lak žica – Maneks doo Novi Sad

Bakarna lak žica – Maneks doo Novi Sad

Bakarna lak žica namenjena je maloprodajama obojenih metala, serviserima i proizvođačima motora, ali se jednako koristi u elektroindustriji i telekomunikaciji.

Ukoliko je bakarna lak žica neophodna za Vaš posao, stalna prodajna ponuda firme Maneks doo obezbediće Vam najkvalitetnije proizvode. Zaposleni u firmi Maneks doo na raspolaganju su svima koji žele da saznaju nešto više o proizvodima firme kao i o budućoj poslovno-tehničkoj saradnji u pogledu nabavke i prodaje njihovih proizvoda. Sve informacije možete dobiti na kontakt telefon 021/65 00 259, 021/67 74 470.

Lak žica za viklovanje 2

 

Bakarna lak žica

Bakarna lak žica koju Maneks doo nudi svojim potrošačima je vrhunskog kvaliteta, dvostruko lakirana lak žica, sa izuzetnom otpornošću na mehanička oštećenja i visoke temperature.

U industriji se koristi lak žica prečnika od 0,3 do 5,00 mm, temperaturne klase od 105 do 200C. Lak žica malih prečnika koristi se u izradi specijalnih proizvoda, kao što su kablovi, savitljivi provodnici i pletenice, a kvalitetna lak žica služi i za izradu transformatora.

U preduzeću Maneks doo možete pronaći sve vrste i sve dimenzije bakarne lak žice renomiranih proizvođača.  U prodaji pored bakarne žice, ovde se mogu nabaviti bakarne šine i šipke, bakarni limovi i trake, mesingani limovi i šipke.

Sajt : http://maneks.rs/