Anticelulit tretman

Anticelulit tretman

Leto je godišnje doba kada svi uživamo u toplim danima na plaži, moru, bazenu ili na jezeru. Ono što svaku ženu muči svakako je izgled. Posle duge zime, manjka kretanja i fizičke aktivnosti, dugog stajanja i sedenja, nezdrava ishrana i mnogi drugi faktori, značajno utiču na nastanak celulita ili kako ga mnogi zovu narandžine kore. Često sebi postavljamo pitanje kako da se rešimo ovakvog problema i kako koža da nam izgleda lepo i zategnuto. Za predstojeću sezonu proleće – leto Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Physio Motion pomoćiće Vam da i vi ovog leta izgledate privlačno a da vaša koža ANTICELULIT TRETMANOM izgleda zategnuto i bez celulita.

Physio Motion fotka za clan

Anticelulit tretman

Anticelulit tretman radi se po konceptu CFC LD (Cerviko Femoralna Cruralna Limfna Drenaža) i sastoji se iz četriri faze:

  • Eliminacija vode
  • Antiupalna faza celulita
  • Faza razgradnje i unošenje gela u tkivo sonoforezom – ultrazvukom
  • Faza održavanja

Tretmani su veoma prijatni i opuštajući a koriste se specijalno namenjeni gelovi za svaku fazu razgradnje. CFC LD tretmani nisu agresivni na tkivo, jer ne ostaju modrice i fibrozni čvorići koji nastaju kao posledica snažnih i nestručnih anticelulit masaža. Postignuti rezultati su vidljivi, a nakon završene serije, organizam nastavlja i dalje da gubi na obimu tretiranih regija.

Ukoliko želite da saznate više informacija o anticelulit tretmanu i drugim tretmanima, kontakt telefon potražite na Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Physio Motion.