Aloja vera preparati za mršavljenje – fantastični paket C9

Aloja vera preparati za mršavljenje – fantastični paket C9

Višak kilograma nakon praznika nije ništa neuobičajeno, sa ovim problemom susreće se većina nas. Dali ste sebi oduška i jeli jaču hranu, a sada je idealan trenutak da nešto učinite po tom pitanju! Za samo 9 dana možete imati 4-7 kg manje, bez yo-yo efekta, a uz više energije, bolje varenje, unapređeno zdravlje, lepšu kožu, kvaliteniji san. Program C9 kompanije Forever Living Products je vaš prvi korak ka zdravijem, čistijem, snažnijem i baš po vašoj meri oblikovanom telu.

Aloja vera proizvodi za mršavljenje

Aloja vera preparati za mršavljenje nadaleko su poznati i o njihovoj delotvgornosti se priča. U kombinaciji sa ostalim proizvodima za gubitak kilograma, daju izuzetan rezultat, bez jo jo efekta. Kontakt distributera pronaći ćete na prezentaciji Aloe vera – zdravlje iz prirode Novi Sad.

Koji aloja vera proizvodi za mršavljenje se nalaze u paketu C9?
 • Forever Aloe Vera gel – 2 boce koje ćete sa zadovoljstvom popiti za 9 dana. Pored brojnih blagodeti koje pruža našem organizmu, Aloe Vera gel prvenstveno ima zadatak da naš sistem za varenje tj crevne resice, očisti od nečistoća (pesticida,boja,aditiva,konzervansa…) i da na taj način poboljša transport hranjivih materija do naše ćelije. Ovaj podatak je izuzetno važan jer Aloja direkno nudi ćeliji svojih 250 hranjivih materija. Samim tim ćelija je sita, imunitet nije ugrožen restriktivnom ishranom, a na ovaj način se sprečava yo-yo efekat i ne dolazi do gubitka mišićne mase. Ukoliko ste već čuli da je aloja vera za mršavljenje, da, ona izuzetno utiče i na ovaj efekat.
 • Forever Garcinia Plus – izuzetan suplement po svom sastavu i jedan od najdelotvornijih kada pričamo o redukciji telesne težine. Sadrži hrom pa samim tim sprečava napade gladi i želju za slatkišima. Sa druge strane blokira pretvaranje ugljenih hidrata u masnoće, a naš organizam za energiju koristi postojeće zalihe masnoća.
 • Forever Therm – suplement najnovije generacije sa moćnom formulom suvog ekstrakta zelenog čaja, zelenih zrna kafe i semena guarane u idealnom odnosu. Kao takav podstiče termogenezu odnosno otapanje masnog tkiva i poboljšava prokrvljenost mišićnog tkiva koje radi brže i bolje u cilju potrošnje kalorija.
 • Forever Fiber – rastvorljiva vlakna kojima je naša svakodnevna ishrana siromašna. Pored toga što daju osećaj sitosti, vlakna poboljšavaju varenje a imaju i izuzetno bitnu ulogu u čišćenju našeg sistema za varenje. Svaka kesica sadrži čak 5g vlakana bez kalorija i ugljenih hidrata.
 • Forever Lite Ultra sa Aminoteinom – više nego ukusan šejk sa prirodnom aromom vanile ili čokolade koji u dve porcije obezbeđuje 100% preporučene dnevne doze vitamina i minerala. Zahvaljujući aminoteinu potpomaže ugradnju proteina u mišiće. Visokoproteinska (u jednoj porciji sadrži 17g proteina) i niskokalorijska zamena za obrok.

Aloja vera dijeta

Uz ovaj paket dobijate i brošuru koja je osmišljena od strane vrhunskih i svetski poznatih nutricionista. Vodiće Vas jasno i precizno uz predloge recepata i dozvoljenih namirnica koje možete konzumirati u bilo kom trenutku trajanja programa.

Aloja vera preparati za mršavljenje

Šta su očekivani rezultati nakon potrošenog paketa C9?
 • 4-7 kg manje nečistoća, zaostalih produkata metabolizma, otrova i masnih naslaga za samo 9 dana
 • Više energije
 • Bolje varenje
 • Unapređeno zdravlje
 • Lepša koža
 • Kvaliteniji san
 • Smanjen apetit

Već za 9 dana osetićete i primetiti boljitak u izgledu i sveukupnom osećaju. Korišćenjem ovog kompleta moguće za samo 9 dana izbaciti veliki broj toksina iz svog tela i pokrenuti prirodne procese u telu koji će dovesti do balansa u radu debelog creva i kompletnog metabolizma, a samim tim i pokrenuti organizam da sam prirodnim putem počne sagorevati višak masti.

Iskustva korisnika za protekle 2 godine koliko je proizvod na tržištu su više nego pozitivna.

Kako naručiti paket C9?

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da poručite Paket C9, kontak distributera kompanijeForever Living Products, kao i predstavljanje svih njihovih proizvoda, možete naći na onlajn prezentaciji Aloe vera – zdravlje iz prirode.

Aloe vera preparati su predstavljeni i na sajt: Aloe vera zdravlje iz prirode Novi Sad