Besplatni rođendani za decu u Blesavku

Besplatni rođendani za decu u Blesavku

Besplatni rođendani za decu u rođendaonici? Nezamislivo? Možda tako zvuči, ali se trenutno dešava! Do kraja avgusta 2016. godine, rođendaonica Blesavko, Novi Sad, naplaćuje samo piće, a vi pravite neverovatno uštedu. Pritom, dečiji rođendani u Blesavku su posebno kreativni i veseli i mališani imaju svašta na raspolaganju.

Jeftini rođendani, Novi Sad, popusti

Besplatni rođendani za decu

Akcija BESPLATNIH rođendana u igraonici Blesavko će trajati do 31. avgusta. Ukoliko u kafiću rođendaonice (udobnom i lepo uređenom za druženje roditelja) potrošite preko 6500 dinara, zakup igraonice vam se NE NAPLAĆUJE, a ukoliko račun bude manji doplaćujete samo razliku do tog iznosa.

Da bi bilo jasnije, daćemo jedan primer. Odlučite se na proslavu rođendana i za 2 sata račun od popijenog pića od svih vaših gostiju bude 6500 dinara, ne plaćate zakup prostora niti animaciju i sve dodatne sadržaje. Ako, pak, račun za piće bude manji od te svote, recimo 4000 dinara, onda doplaćujete samo razliku do 6500 dinara. Znači, zakup igraonice na 2h+ piće=6500 dinara!!!
Ako se desi da vaši gosti popiju više od 6500 dinara, onda placate samo tu svotui za piće. Nema dodatnog plaćanja zakupa same igraonice.

Dakle, ako vas zanimaju popusti za rođendaonice, ovo je mnogo više od popusta!

Više detalja i fotografija o samoj rođendaonici, kao i sve kontakt podatke naći ćete na onlajn prezentaciji Blesavko – dečija igraonica i rođendaonica Novi Sad.