Acustic Wave Therapy – tretman protiv bora

Acustic Wave Therapy – tretman protiv bora

Sanjate o podmlađenom licu, gde bore postaju manje primetne i vidno pliće, a manje bore čak i nestaju? Ne želite da eksperimentišete sa botoxom niti hijaluronom, jer ste više za prirodnije varijante? Isprobajte tretman protiv bora koji koristi neprevaziđena Madona – Acustic Wave Therapy (AWT) i uživajte u neverovatnim rezultatima! Terapija akustičnim talasima nova je usluga ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ArtFiziou Novom Sadu. Naime, ova ordinacija je jedina u Srbiji koja poseduje AWT sondu za negu lica!

AWT tretman protiv bora, Terapija akustičnim talasima

Šta je AWT terapija – tretman protiv bora?

Terapija akustičnim talasima uspešno se koristi u medicini od 1980. godine, a kao tretman podmlađivanja koriste je mnoge poznate ličnosti, uključujući i Madonu, koja svoju mladolikost duguje upravo ovoj sondi.

Novija primena AWT tretmana je u anticelulit tretmanima, kao i za uklanjanje bora na licu, gde je postigla fascinantne rezultate, koje su potvrdile studije u Švajcarskoj, Nemačkoj i Americi.

Na koji način deluje terapija akustičnim talasima?

Terapija akustičnim talasima koristi talase visoke frekvencije do 5 bara koji prodiru u izmenjeno tkivo u vidu visoko frekventnih pulseva. Time se ubrzava metabolizam, poboljšava protok krvi i podstiče prirodna regeneracija organizma i potrošnja masnih naslaga.

Najsavremenija AW terapija predstavlja prirodan način za uklanjanje bora na licu, produženog dejstva do 9 meseci.  Ujedno je i mnogo prirodnija zamena za botox i hijaluron.

Zakažite pregled i isprobajte potpuno novu proceduru u Srbiji!

Sve kontakt podatke, kao i informacije o ostalim uslugama u ordinaciji, pogledajte na onlajn prezentaciji ArtFizio – ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Novi Sad.

Ova ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju možete pogledati na sajtu www.ordinacije.info, prezentacija Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ArtFizio.