Kozmetički tretmani lica i tela. Tretmani Bioptron lampom. Masaža, pedikir, manikir. Trajna šminka, japansko iscrtavanje obrva, nadogradnja svilenih trepavica.

Kozmetički Salon Tina – S 021 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-20H

Utorak

10-20H

Sreda

10-20H

Četvrtak

10-20H

Petak

10-20H

Subota

9-16H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Kozmetički Salon Tina - S 021

Kozmetički salon Tina – S, u Novom Sadu, mesto je iz kojeg klijenti izlaze nasmejani, prolepšani i relaksirani, u velikoj meri rešeni problema zbog kojeg su došli. Značaj nege, ulepšavanja, masaže i tretmana protiv određenih tegoba mnogo je veći nego što bi neki to pomislili. Kada posvetimo vreme sebi i svojim potrebama, primećujemo ogromnu razliku u kvalitetu života.

U ovom salonu lepote dočekaće vas nasmejane, ljubazne i stručne Tijana Simić, maser i kozmetičar i Marina Stojanović, kozmetičar – estetičar, uvek rasapoložene da vas ugoste uz kafu ili čaj, savete o nezi i vrhunske tretmane iz raznih oblasti. Njihova profesionalnost i predanost radu, nesebično davanje saveta iz svojih oblasti i prijateljski pristup učinili su da njihovi klijenti iznova rado dolaze na već oprobane i s poverenjem isprobavaju nove tretmane.

U ponudi je veliki broj profesionalnih tretmana za lice i telo, koji za cilj imaju vaše ulepšavanje, ali i rešavanje brojnih zdravstvenih tegoba.

Novi prostor, u kojem se kozmetički salon Tina – S sada nalazi, izolovan je od buke i opremljen tako da vam bude prijatno, a nalazi se na svima pristupačnom Bulevaru Oslobođenja.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

Lice je ogledalo duše, kažu. Ali, i duša se ponekad zamori, a naše lice lako može biti osveženo uz pomoć brojnih savremenih tretmana, koji mu daju čistoću, svežinu, sjaj i mladalački izgled.

  • Klasično čišćenje lica – klasičan tretman lica kojim se lice čisti i osvežava, uz piling i masku prema tipu kože
  • Ultrazvučno čišćenje lica – dubinsko čišćenje i piling lica pomoću UZ talasa
  • Radiotalasni lifting lica – tretman podmlađivanja sa brzim rezultatima
  • Hemijski pilinzi lica – tretmani za podmlađivanje i uklanjanje neželjenih pojava na koži lica
  • Mezoterapija lica – tretman za revitalizaciju, zatezanje i podmlađivanje kože lica
  • Dijamantska mikrodermoabrazija – tretman za kožu sa proširenim porama, mrljama i aknama, dobra i kao antiage tretman
  • Masaža lica hranljivim kremama
  • Farbanje i korekcija obrva

TRETMANI TELA

  • Radiotalasni lifting tela – najefikasniji anticelulit tretman, bezbolan i bezbedan, za uklanjanje celulita sa ruku, stomaka, nogu ili zadnjice
  • Kavitacija – nehirurški tretman za uklanjanje masnih naslaga sa stomaka, bokova, bedara, zadnjice, unutrašnje strane kolena i ruku, sa brzim rezultatima
  • Termo ćebe – tretman za mršavljenje, smanjenje celulita i detoksikaciju

TRETMANI BIOPTRON LAMPOM

Tretman Bioptron lampom je svetlosna terapija za zarastanje rana, obnavljanje tkiva, jačanje odbrambenog sistema organizma, poboljšanje mikrocirkulacije, stimulisanje regenerativnih i reparativnih procesa u celom organizmu, olakšanje intenzivnog bola, sportske povrede, zapaljenje sinusa, prehlade, glavobolja, bol u leđima. Bioptron terapija daje izuzetne i brze rezultate.

Bioptron kolor terapija deluje na čakre. Zdravlje zavisi ne samo od ravnoteže naših fizičkih, već i emotivnih, mentalnih i duhovnih potreba. Princip kolor terapije delovanjem na čakre bazira se na pretpostavci da su boje povezane sa sedam glavnih čakri, spiritualnih centara našeg organizma koji se nalaze duž kičme. Primenom odgovarajuće boje, dolazi do poboljšanja i uspostavljanja ravnoteže.

MASAŽA

Masaža je blagotvorna za zdravlje, ali i za opuštanje i uživanje. Odlučite se za vrstu masaže prema problemu koji imate: bolna leđa, dosadni celulit, psihička napetost. Budite sigurni da ćete se prepustiti rukama stručnjaka i da ćete se tokom i nakon masaže osećati kao preporođeni.

  • Relaks masaža – masaža celog tela, za opuštanje tela i uma
  • Anticelulit masaža – masaža delova tela sa celulitom
  • Terapeutska masaža – masaža koja se obavlja na bolnim delovima tela
  • Masaža toplom čokoladom – masaža za opuštanje i negu kože tela, smiruje ceo organizam i psihu
  • Refleksologija stopala – masaža stopala, uz pritiskanje akupresurnih tačaka koje su povezane sa određenim organima
  • Relaks masaža + tretman bioptron lampom – kombinacija tretmana za osobe sa bolovima

Uz sve vrste masaže ide i prijatna aromaterapija, te je užitak psihe i tela upotpunjen i pravim, opuštajućim mirisnim notama.

TRAJNA ŠMINKA

Trajna šminka je savršeno rešenje za sve koji žele da se ulepšaju, a da ne moraju da se šminkaju u narednom periodu. Obezbeđuje svež, prirodni izgled, a metoda je u potpunosti bezbedna.

  • Japanska metoda iscrtavanja obrva – ubacivanje pigmenta oštricom koja podstiče prirodni izgled dlaka različitih dužina i debljina.
  • Permanentni make up obrva, kapaka i usana – brzo i bezbedno ulepšavanje lica, koje za rezultat ima zapanjujući, ali prirodan izgled

Uz trajnu šminku, mirni ste duži vremenski period, te dobijate svakodnevni izgled na koji ne morate da gubite vreme.

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Ukoliko vam je potrebno profesionalno šminkanje za specijalne prilike, ovaj salon lepote u Novom Sadu nudi izuzetno kvalitetnu uslugu. Profesionalna šminka istaći će ono najlepše na vašem licu i sakriti eventualne mane. Za šminkanje se koristi vrhunska šminka.

NADOGRADNJA SVILENIH TREPAVICA

Nadogradnja svilenih trerpavica obezbeđuje vam duge, guste i prelepe trepavice, koje su elastične, lake i savitljive i samim tim vam nimalo ne smetaju. Izgledaju vrlo prirodno, a vašem licu daju notu vanvremenske lepote. Stavljanje svilenih trepavica je bez ikakvih neprijatnosti, na prirodnu trepavicu se lepi svilena trepavica i ona vremenom otpada zajedno sa vašim trepavicom.

MANIKIR I PEDIKIR

Lepe ruke i negovana stopala su nešto što je vrlo uočljivo na prvi pogled, a do njih ćete najlakše doći ukoliko posao pedikira ili manikira poverite profesionalcu.

Manikir:

  • Izlivanje i nadogradnja noktiju
  • Gel lak
  • Ojačavanje noktiju
  • Klasičan manikir i parafinsko pakovanje

Pedikir:

  • Estetski pedikir
  • Medicinski pedikir
  • Masaža stopala
  • Spa pedikir (sa maskama za stopala)
  • Gel lak

Pokažite svoje ruke i stopala ponosno, nema razloga da ih skrivate.

DEPILACIJA

Depilacija hladnim voskom koju vam obavi kozmetičar i dalje je najbrži i najprecizniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa svih delova tela. Efekat ovakve depilacije svakako je najdugotrajniji.

U tretmanima u salonu Tina – S koristi se kvalitetna kozmetika, kao šti je Dr Temt, Afrodita i prirodna kozmetika Ela. Od pigmenata za trajnu šminku koristi se Bio evolution, a od ampula za mezoterapiju Fusion.

Za sve tretmane, trudnice imaju posebne pogodnosti!

Ovaj salon smo predstavili i na portalu www.ordinacije.info. Možete ga pogledati na stranici Kozmetički saloni Novi Sad – Kozmetički salon Tina – S.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jovanka 12. августа 2018. 22:25
Vaša ocena

Ako te žena koja voli da izgleda lepo, negovano i privlačno, onda vam preporučujem salon Tina S.