Podarite malo lepote vašim stopalima

Podarite malo lepote vašim stopalima

Pred nama su lepi i topli dani jer leto je pravo vreme da date slobodu svojim stopalima, te je od presudne važnosti da ona izgledaju lepo i negovano. Nega stopala treba da bude svakodnevna, isto kao što negujemo ruke i telo. Za lepa i negovana stopala zaslužan je medicinski pedikir.

U Kozmetičkom salonu i studiju za negu lepote Sensi Skin u Novom Sadu dobićete potpunu negu vaših stopala. Ljubazno osoblje pedikira je tu da vam da savete kako negovati  stopala. Redovnom negom i korišćenjem odgovarajućih krema i pilinga za noge izbećićete neprijatne probleme sa stopalima.

Na stopalima ste ceo dan i drže vas na zemlji i pomažu da stignete svuda. Zato je potrebno obratiti pažnju na njih i pružiti im adekvatnu negu.

Medicinski pedikir 1

Šta je medicinski pedikir?

Medicinski pedikir podrazumeva tretman zdravstvene nege za rešavanje problema koji se mogu javiti na koži noktiju i stopala. Uglavnom su to:

  • gljivična oboljenja,
  • kurije oko,
  • urastao nokat, itd.

Kada ići na medicinski pedikir?

Ukoliko ste primetili da problem koji imate na nogama u vidu žulja, gljivica, crvenila ne prolazi i da se stvara još veći pritisak i bol, trebalo bi da odete na medicinski pedikir.

Kako izlečiti posledice gljivičnog oboljena nokta?

Nedostatak nokatne ploče usled neke traume ili kao posledica gljivičnog oboljenja, danas se vrlo lako rešava protetikom nokta.

Koriste se gelovi koji sadrže antimikotične supstance koje zaustavljaju dalji razvoj infekcije i sprečavaju njeno širenje. U toku medicinskog pedikira u salonu koriste dermatološke preparate, potpuno prirodnog sastava. Uz adekvatan tretman i terapiju, ovo oboljenje danas se vrlo uspešno leči u Kozmetičkom salonu i studiju za negu lepote Sensi Skin u Novom Sadu.

Podarite malo lepote vašim stopalima i zakažite tretmane na telefon:  065/33 38 338

Sajt:http://www.sensiskinstudio.com/