Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Jela MJ - stolarska radionica

Izrada i ugradnja drvenih vrata i prozora. Proizvodnja drvene stolarije. Drvena vrata i prozori od čamovine, jasena, hrastovine. Popravka prozora i vrata. Više o firmi Jela MJ - stolarska radionica

Stomatološka ordinacija Sveti Vrači

Stomatološka ordinacija vrši sve stomatološke usluge. Besplatan stomatološki pregled. Popravke zuba, parodontologija, protetika, ortodoncija, zubni implanti. Više o firmi  Stomatološka ordinacija Sveti Vrači

Adrenalin park Zemlja čuda

Adrenalin parkovi u Novom Sadu i u Bačkom Petrovcu. Zabava za sve generacije. Team building za firme. Porodično druženje uz popust. Proslave dečijih rođendana. Više o firmi Adrenalin park Zemlja čuda

Zdravlje i lepota

Zubne proteze za lepši osmeh

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Svi volimo da vidimo lep osmeh ukrašen prelepim belim zubima. Međutim, dešava se da nam kvalitet zuba onemogućava da se i mi jednim takvim osmehom pohvalimo. Nekada smo morali da se zadovoljimo time što imamo, ali danas postoji rešenje i za ovaj problem. U svakom momentu se možemo obratiti stomatologu radi izrade zubne proteze.

Zubne proteze za lepši osmeh

Dešava se da zbog slabijeg kvaliteta zuba ili kao posledica paradontopatije osobe ostanu bez nekoliko ili čak bez svih zuba. To ne samo da je estetski neprivlačno, nego vrlo često i otežava žvakanje, pa samim tim i svakodnevno funkcionisanje. Oba ova problema lako rešava zubna proteza.

Možemo razlikovati parcijalne i potpune ili totalne zubne proteze. Parcijalne proteze se koriste ukoliko osobi fali samo nekoliko zuba, dok se potpunim protezama rešava totalna bezubost. Ukoliko je preostalo samo par zuba, oni se vade i uzima se otisak čeljusti prema kojem se pravi potpuna proteza.

Proteze se mogu zalepiti vakuumom ili se pak mogu pričvrstiti na zubne implante. Zubne proteze na implantima imaju prednost što se mogu lako skinuti radi čišćenja i obavljanja higijene, ali su i sigurno učvršćene dok ih nosimo, te se ne moramo bojati da će ispasti tokom jela. Kada su u pitanju zubne proteze na vakuum, one se takože lako skidaju, ali je sigurnost da će ostati na mestu drastično manja.

Ukoliko Vam nisu svi zubi na broju, te želite da olakšate sebi svakodnevno funkcionisanje i pritom se okitite očaravajućim osmehom, obavezno se javite za izradu zubne proteze u stomatološku ordinaciju Medicodent.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas