Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Fakultet tehničkih nauka

Studije tehničkih nauka - arhitektura, građevinarstvo, elektronika, mašinstvo, saobraćaj, industrijsko inženjerstvo i menadžment, grafičko inženjerstvo. Više o firmi Fakultet tehničkih nauka

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka, pet shop i frizerski salon za pse. Lekovi i vitamini za životinje, hrana za kućne ljubimce, oprema, odeća i kozmetika za pse i mačke. Više o firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Montessori Dečija kuća

Montessori Dečija kuća u Novom Sadu. Četvoročasovni boravak dece od 18 meseci do 6 godina, rad po Montessori metodi. Više o firmi Montessori Dečija kuća

Hobi i sport

Zaštitna oprema za slobodno vreme

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kada se nabavi adekvatna HTZ oprema, obezbeđena Vam je ne samo zaštita na radu, već i zaštita u Vaše slobodno vreme! Kako bi Vaše slobodno vreme bilo ugodno i bezbedno, pobrinula se firma Hatez 2009. U njihovom asortimanu pronaći mnogo toga što će Vam koristiti na vikendici, u prirodi, dok se bavite omiljenim hobijem, sportom ili rekreacijom.

Kišne kabanice, zaštitne cipele


Koliko puta do sada bi Vam dobro došla kišna kabanica, nepromočive čizme, nepropusna kapa, topli prsluk, kvalitetna vetrovka? Svaka šetnja ili duži boravak u prirodi iziskuje i da se dobro opremite za sve vremenske prilike. Ne prepuštajte ništa slučaju, jer dobra zaštitna oprema, pripremljena na vreme, može da Vas poštedi raznih neprijatnosti i olakša Vam mnoge situacije.

Baštenske rukavice


Zaštitna odela iz Hateza vrlo su moderna i mogu se koristiti za obavljanje raznih poslova u slobodno vreme. U ponudi su zaštitni kombinezoni, jakne, pantalone, termo prsluci, vodonepropusne zimske jakne, kabanice, duksevi, košulje, majice, šortsevi i kačketi. Bitno je da zaštitite i noge, a za to su Vam na raspolaganju zaštitne cipele, patike, čizme.

Ljubiteljima sporta namenjeni su odela za skijanje, ronilačka odela, prsluci za sportove na vodi.

Ronilačka odela


Ukoliko radite u bašti, umete da popravljate razne mašine, stalno nešto sastavljate-rastavljate, bavite se pčelarstvom ili pecanjem, gajite životinje, nesumnjivo će Vam trebati dobre zaštitne rukavice, pa i zaštitne naočare i maske.

Svedite rizik na najmanju moguću meru tako što ćete se na vreme opremiti. I na radu, i u slobodno vreme, budite bezbedni, čemu će doprineti zaštitna oprema iz firme Hatez 2009.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas