Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija NS Dental Studio

Besplatan stomatološki pregled, popravka zuba, vađenje zuba, fasete, krunice i mostovi, parcijalne i totalne proteze, izbeljivanje zuba, RTG snimanje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija NS Dental Studio

Dečija igraonica i rođendaonica Nemo

Dečija igraonica i rođendaonica Nemo, na 220 kvadratnih metara. Prostrani kafić za roditelje sa povoljnim cenama pića. Povoljne cene rođendana. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Nemo

Pedijatrijska ordinacija Dr Mirjana Lukić

Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled bolesne i zdrave dece, ultrazvuk kukova, glave, pluća i abdomena, inhalacija, aspiracija. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Mirjana Lukić

Za lakše poslovanje

Zaštita na radu za građevinske firme

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zaštitna oprema je obavezna za firme koje se bave građevinarstvom, što zbog inspekcije, što zbog sigurnosti radnika. I više nego u ostalim delatnostima, u građevinarstvu se obavljaju poslovi na visini, za mašinama i u različitim vremenskim uslovima, koji mogu biti veoma rizični, ukoliko zaštita na radu nije adekvatna.

VirtualniGrad


Ukoliko se bavite građevinskim radovima, svakako će Vam trebati ozbiljna i sigurna firma čija je delatnost proizvodnja i prodaja zaštitne opreme. Hatez 2009 topla je preporuka dosadašnjih klijenata. Zaštita tela, glave, lica, sluha, ruku, nogu, kao i zaštita od pada, koju oni proizvode, omogućiće Vam bezbrižnost i sigurnost u poslovanju.

Neophodna sredstva za zaštitu na radu za građevinska preduzeća su šlemovi, opasači za rad na visini, cipele sa čeličnom kapom i listom u đonu (protiv probijanja),  čizme, kabanice, radna odela.  Sve ove proizvode, kao i majice pogodne za štampanje logoa firme, naći ćete u Hatez-u.

Ljubaznost i ljudski pristup uz koje će Vas dočekati, stručni saveti oko upotrebe zaštitne opreme, mogućnost dogovora, poštovanje rokova, samo su neke od prednosti ove firme. HTZ oprema koju proizvode je izuzetno kvalitetna, i odgovoriće svim potrebama Vaše delatnosti. Izbor robe je šarolik, pa ćete sigurno pronaći odgovarajuće, shodno svojim mogućnostima.

Ispoštujte propise i zaštitite svoje zaposlene. Steknite stalnog saradnika čija će Vam proizvodnja HTZ opreme baš to omogućiti - Hatez 2009.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas