Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Be Beauty Studio

Tattoo i piercing studio, izrada trajne i privremene tetovaže, permanent make up. Prodavnica nakita, opreme i materijala za tetoviranje i pirsing. Više o firmi Be Beauty Studio

Miteks Ns - reklamne majice

Reklamne majice, kačketi i duksevi. Sito štampa na tekstilu, izrada veza na tekstilu. Proizvodnja dresova, sublimaciona štampa na sportskim dresovima. Više o firmi Miteks Ns - reklamne majice

CaVita centar - tretmani kavitacije

Tretmani za oblikovanje tela: kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija. Uklanjanje masnih naslaga. Prodaja krema, losiona i balzama za telo. Više o firmi CaVita centar - tretmani kavitacije

Vicevi

Zamena uloga

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Čoveku se smučilo da odlazi na posao svaki dan, dok njegova žena stalno ostaje kod kuće. On je želeo da ona vidi kroz šta sve on prolazi, pa se pomolio:

Dragi Gospode: Ja idem na posao svaki dan i radim tamo 8 sati, dok moja žena samo ostaje kod kuće. Želim da ona zna kroz šta sve prolazim i zato Te molim da dozvoliš da se njeno telo zameni mojim na jedan dan. Amin.

Bog je, u svojoj beskrajnoj mudrosti, odobrio čoveku tu želju.

Sledećeg jutra, naravno, čovek se probudio kao žena. Ustao je, spremio doručak svojoj supruzi, probudio decu, pripremio im odeću za školu, postavio doručak, spakovao užinu, odvezao ih u školu, vratio se kući, pokupio stvari koje su za hemijsko čišćenje, odneo ih na hemijsko, svratio u banku da podigne novac, obavio kupovinu, zatim otišao do kuće da ostavi namirnice, poplaća račune i sredi čekovnu knjižicu. Zamenio je pesak u kutiji za mačku i okupao psa.

Tada je već bilo 13 časova, pa je požurio da namesti krevete u spavaćim sobama, opere veš, usisa, prebriše prašinu i prebriše pod u kuhinji; odjurio je po decu u školu i upustio se u prepirku sa njima na putu do kuće.
Spremio im je mleko i kolačiće i pomogao im oko domaćih zadataka. Zatim je pripremio dasku za peglanje, pa je gledao TV dok je peglao veš.

U 16.30 časova je počeo da guli krompire i pere povrće za salatu, valjao svinjske šnicle u prezlu i ljuštio grašak za večeru. Posle večere, očistio je kuhinju, uključio mašinu za sudove, složio ispeglan veš, okupao decu i stavio ih na spavanje.

U 21 čas je bio iscrpljen, a kućni poslovi još uvek nisu bili završeni. Otišao je u krevet,  jer se od njega očekivalo da vodi ljubav sa ženom, što je nekako uspeo da obavi bez žalbi.

Sledećeg jutra, čim se probudio, kleknuo je kraj kreveta i rekao:

Gospode, ne znam šta sam mislio. Mnogo sam pogrešio kada sam zavideo ženi što svakog dana ostaje kod kuće, dok sam ja na poslu. Molim Te, kad Te molim, dozvoli da se vratim u svoje telo.

Gospod mu, u svojoj velikoj mudrosti, odgovori:

Sine moj, osećam da si naučio svoju lekciju i biću srećan da sve vratim onako kako je bilo. Samo, moraćeš da sačekaš 9 meseci. Prošle noći si zatrudneo.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas