Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje

Antivirus softver Kaspersky - antivirusna zaštita računara. Umrežavanje računara, fiber optičke komunikacione mreže. Softveri Acronis, Cryptzone i Infowatch. Više o firmi Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje

Specijalistička psihijatrijska ordinacija Dr Čedomir Njegomir

Psihijatar, individualna, grupna psihoterapija, stres, PTSP, fobije, lečenje zavisnosti, psihijatrijska procena za invalidsku komisiju, sačinjavanje testamenta. Više o firmi Specijalistička psihijatrijska ordinacija Dr Čedomir Njegomir

Adrenalin park Zemlja čuda

Adrenalin parkovi u Novom Sadu i u Bačkom Petrovcu. Zabava za sve generacije. Team building za firme. Porodično druženje uz popust. Proslave dečijih rođendana. Više o firmi Adrenalin park Zemlja čuda

Za porodicu

Vrtić koji poštuje potrebe dece - Zemlja čuda

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ukoliko imate dete od 3 godine do predškolskog uzrasta, vrlo je verovatno da imate nedoumica oko izbora vrtića. Obdanište i predškolska ustanova treba, pre svega, da služe deci – ne porodici i ne školi - nego prvenstveno deci i njihovim osnovnim potrebama. To je možda najbolji razlog zašto da izaberete dečiji vrtić Zemlja čuda.
 
Dečiji vrtić Zemlja čuda


Oni vode računa o tome koja su interesovanja i potrebe dece koja borave kod njih. Pristupaju svakom detetu individualno, jer svako od nas je individua za sebe i ima svoj tempo, način i put razvoja. U ovom vrtiću, svako dete ima priliku da bude ono što jeste i da se razvija u tom smeru. Svako, i deca i odrasli, mogu da izraze svoje misli, osećanja, želje i potrebe i da, pri tom, budu poštovani i uvažavani.

U vrtiću posebno mesto zauzima Program podsticanja dečijeg samopoštovanja, sa brojnim aktivnostima. Deci je u vrtiću obezbeđen doručak, ručak i užine.

Deca u vrtiću uče engleski jezik, imaju redovne fizičke aktivnosti, dok su dodatne aktivnosti francuski jezik, likovna radionica, sportska školica, muzička radionica i balet.

U cenu vrtića uključen je boravak deteta od 7 do 17 časova (ako dete ruča u vrtiću) ili od 7 do 12 časova (ako dete ne ruča u vrtiću), vaspitno-obrazovni rad, engleski jezik, psiholog i dva puta mesečno pregled doktorice.

Saznajte sve što Vas zanima o radu vrtića, pre nego što se odlučite na upis u vrtić, kontaktirajte dečiji vrtić Zemlja čuda.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas