Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Real House doo - servis za nekretnine

Real house, servis za nekretnine. Posredovanje u prodaji, kupovini i izdavanju nekretnina, upravljanje nekretninama. Renoviranje, adaptacija, dizajn enterijera. Više o firmi Real House doo - servis za nekretnine

Medikdent NS - stomatološka ordinacija, ultrazvuk glave i vrata

Specijalistička stomatološka i maksilofacijalna ordinacija, estetska i rekonstruktivna hirurgija, protetika. Lečenje tumora glave i vrata, biopsija i ultrazvuk. Više o firmi Medikdent NS - stomatološka ordinacija, ultrazvuk glave i vrata

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled. Pedijatar, dečiji alergolog, dečiji dermatolog, dečiji ORL, dečiji ortoped, dečiji endokrinolog. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Za odrasle

Vođenje ljubavi celu noć

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vođenje ljubavi je najveličanstvenije nebesko iskustvo. Dok vodimo ljubav, zaboravljamo prošlost i ne osećamo apsolutno nikakvu brigu za budućnost... vreme stoji u mestu, a mi živimo u ovom trenutku. Nažalost, za neke ljude, vođenje ljubavi ne traje dugo i oni nisu u stanju da uživaju u svakom deliću odnosa. Ljudi mogu aktivno da vode ljubav satima, ali i vođenje ljubavi celu noć je moguće. Sve što je potrebno su neke jednostavne tehnike koje bi trebalo da prate oba partnera. Ako pratite, korak po korak, proceduru i ako razumete šta je potrebno da se uradi u određenom trenutku, možete učiniti noć ugodnom i nezaboravnom.
Seksualni odnosi, vođenje ljubavi
Seksualni odnosi, vođenje ljubaviSeksualni odnosi, vođenje ljubaviSeksualni odnosi, vođenje ljubaviSeksualni odnosi, vođenje ljubaviSeksualni odnosi, vođenje ljubavi
Preduslovi za igru ljubavi su 100% učešća i potpuna odanost partnera, bolje međusobno razumevanje, želja za strastvenim vođenjem ljubavi i spremnost da se preuzme inicijativa. Postoje situacije kada jedan partner vodi, a drugi sputava svoju želju, tada strasti padaju u vodu. Takođe, potrudite se da se ne prejedete za večeru, jer to negativno utiče na vođenje ljubavi. Predigra, poznavanje slabih tačaka partnera, alternativa, korišćenje različitih seksualnih poza i još po nešto su ključne tačke znanja, pre nego što počnete da razmišljate o vođenju ljubavi celu noć.

Pre svega, važno je da počnete seksualne aktivnosti sa produženim i senzualnim predigrama. Jedina razlika u predigri koja se sprovodi u toku normalnog seksualnog odnosa i predigri namenjenoj celoj noći seksualne aktivnosti jeste da predigra bude podeljena u nekoliko delova. Ove delove treba ponavljati s vremena na vreme. Predigra je umetnost izražavanja ljubavi i poziv na savršenu seksualnu aktivnost. A takođe je važna kako bi se u ženi probudila želja za igrom u ljubavi.

Seksualni odnosi, vođenje ljubavi
 
Ako poznajete vreme potrebno za dostizanje orgazma svog partnera možete mu/joj pomoći da uspori kada  dosegne do vrhunca. Ljudima koji se suočavaju sa problemom rane ejakulacije može se pomoći, tokom odnosa, na mnogo načina. U slučaju doživljavanja vrhunca pre vremena, treba slediti tehnike usporavanja i/ili celog paketa. Usporavanje je odlična tehnika, jer dozvoljava da oba partnera uživaju u odnosu produženo vreme, pre nego što jedan ili oba partnera dođu do vrhunca. Paketna tehnika se koristi kada je teško da se uspori. U tom trenutku seksualna aktivnosti je zaustavljena od strane slabijeg partnera na neko vreme, a produžena predigra služi kako bi se drugom partneru pružilo kontinuirano iskustvo. U tom slučaju, partner sa problemom rane ejakulacije dobija još malo na vremenu kako bi smirio svoju želju do određenog nivoa, a zatim ponovo oba partnera mogu da nastave aktivnosti.

Produžena predigra stimuliše oba partnera, a slabijem partneru omogućava da nastavi sa doživljajem uz pomoć nadraživanja prstom ili oralnog seksa. Druga tehnika koja može produžiti vreme prilikom doživljavanja orgazma je pritiskanje glavne vene testisa kod muškarca, uz pomoć prstiju. To svakako omogućava kasnu ejakulaciju partnera. Jedna od prednosti ove tehnike jeste, ukoliko se primenjuje nekoliko dana, u poboljšavanju performansi muškog partnera sa problemom rane ejakulacije. Nakon malo vežbe muškarac može da preuzme kontrolu nad svojim čulima.

Korišćenje različitih seksualnih poza ima svoj značaj prilikom seksualnih odnosa. Postoje različite seksualne poze koje dozvoljavaju partnerima da izaberu način na koji žele da uživaju, ali i da produže trajanje vođenja ljubavi. Oba partnera mogu da praktikuju nekoliko poza u toku jednog čina. Nije moguće uživati u seksu tokom cele noćí, ako partneri ne uzimaju vođstvo alternativno. Ako jedan partner vodi, treba ovom drugom da pomogne da zadrži želju za preranim postizanjem vrhunca. Istovremeno, vodeći partner bi trebao da malo smiri strasti kod oba partnera i da polako vodi ka senzualnom iskustvu, omogućavajući im uživanje u svakom trenutku, tokom polnog odnosa.

Može se postići više od jednog kompletnog seksualnog čina tokom noći, ali ni jedan od partnera ne sme da dozvoli da strasti izblede, jer ovo može izazvati pad interesovanja kod drugog partnera. Kombinacija predigre, produžene predigre i različitih seksualnih poza omogućavaju da uživate u seksu tokom cele noći.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas