Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Menjačnica Tačka str

Menjačnica, otkup, prodaja deviza, konvertor valuta, kursna lista, stimulativni kursevi za veće sume novca. Zamena eura, kuna, funti, dolara, bosanskih maraka. Više o firmi Menjačnica Tačka str

Kvantna medicina Dr Glendža

Kvantna medicina u Novom Sadu. Biorezonantna dijagnostika i terapija, lečenje kvantnom medicinom, bio rezonantni skener, pregled i analiza stanja svih organa. Više o firmi Kvantna medicina Dr Glendža

Hobi i sport

Vivog posude na popustu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Veterinarska apoteka Zoovet, trenutno ima na popustu prelepe Vivog posude za Vaše ljubimce. Odlučite se za zdravu ishranu, koja dokazano produžava život psa i koju preporučuju veterinari iz celog sveta i čuvajte hranu za svog ljubimca u odgovarajućoj posudi, koja je praktična za sipanje.

Vivog posude na popustu


Kada svom ljubimcu obezbedite adekvatnu hranu, veoma je važno kako i gde se ona čuva. U Zoovet-u je veliki izbor posuda za hranu, koje možete nabaviti na popustu, i koje su idealne za čuvanje jer očuvavaju sve potrebne osobine hrane.

Priuštite svom kućnom ljubimcu najkvalitetnije i osigurajte da još dugo, dugo bude sa Vama. Nabavite Vivog posude za kućne ljubimce u veterinarskoj apoteci Zoovet.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas