Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Centro-gas doo - gorionici

Centro-Gas, usluge održavanja i servisiranja termoenergetskih postrojenja i opreme, servis za gorionike, laboratorija za gasnu tehniku, ispitivanje. Više o firmi Centro-gas doo - gorionici

Štamparija MBM Plas

Štamparija, štampanje knjiga, priprema, štampa i dorada časopisa, kataloga, kalendara, plakata i brošura, binderisanje. Finalna dorada štamparskih proizvoda. Više o firmi Štamparija MBM Plas

Poliklinika Uromedica

Urologija, ginekologija, kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, nefrologija, fizikalna medicina, onkologija, vaskularna hirurgija, opšta hirurgija. Više o firmi Poliklinika Uromedica

Za porodicu

Vina za sve ukuse - Probajte i Vi!

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

 

Stara latinska izreka kaže: U vinu je istina! Mnogim pesnicima i umetnicima vino je od davnina bila inspiracija da stvaraju nezaboravna dela. Da li je vino zaista prava poezija! Pronađite i Vi vašu inspiraciju u najlepšim sortama vina u Vinariji Đurđić iz Sr.Karlovaca.

Vinarija Đurđić je mlada, prosperitetna i kvalitetom svojih proizvoda već uveliko prepoznatljiva vinarija iz Sremskih Karlovaca. Za razliku od većine vinarija u ovom obrazovnom, kulturnom i turističkom centru, Vinarija Đurđić je savremena, moderna i drugačije atraktivna.

 

 

Izvlačeći suštinu tradicionalnog i vešto kombinujući sa najsavremenijom, aktuelnom tehnologijom, stvorena je raskošna fabrika vrhunskih ukusa, drugima i sebi po volji. Ova kvalitetna i ukusna vina nastaju od grožđa iz sopstvenih zasada. U proizvodnji kombinuju se drevne, kanonske principe stvaranja vina, sa aktuelnim naučnim saznanjima i uz neizmernu ljubav prema tom poslu, kao neophodnim začinom. Uz blagoslov prirode, teraora na kome se nalaze i stručne konsultacije eminentnih enologa, u Vinariji Đurđić se flašira sedam različitih etiketa.

Vinarija Đurđić ima kapacitet od 30 000 boca. Kombinacijom inoksnih (čeličnih) i hrastovih  (drvenih ) sudova za odležavanje, kreiraju se zdrava, zavodljiva i ukusna vina. Da je kvalitet zaista onaj pravi, potvrđuju brojne nagrade iz zemlje i inostranstva kojima samo overavaju saznanje da su na prvom mestu.

 

 

Etikete na flašama su savremeno hrabre, jednoznačno su povezane sa sadržajem u bocama ali i sa filozofijom same vinarije. Kompleksana jednostavnost! Bez želje da mnogo komplikuju i upadaju u varljivo polje nevešte simbolike, poštovaocima njihovih proizvoda nude od srca ono najbolje od sebe. Čestita, tehnološki čista, nezahtevna ali kompleksna i lako razumljiva vina. 

Kompletna proizvodna paleta se sastoji od voćnih, strukturnih, aromatski i po ukusu šarolikih, karlovačkih vina. Na 6 hektara vinograda gaji se traminac, sovinjon blan, merlo i kaberne fran. Pored ovih, takozvanih sortnih etiketa, pravi se i sada već čuveno Liturgijsko vino, neka vrsta metafore vinarije. Tu je i poznati Starohopovski Manastirski gorki liker, alkoholno piće čija je osnova lozova rakija sa primesama 10 lekovitih bilja. Čašica Manastirskog gorkog likera može biti zdravo okrepljenje i dobar aperitiv.Takođe, tu je i roze Mlada Simonida, kao i nezaobilazni znak vinskog vaspitanja u Sremskim Karlovcima – bermet Crni Vitez. Vina za sve ukuse, ali i za poznavaoce širokog spektra: Od potpuno neupućenih znatiželjnika, pa do vrhunskih stručnjaka.

 

 

Nezaobilazni deo savremenog srpskog vinarstva svakako da je i vinski turizam, kome su posvetili više nego dužnu pažnju. Savremen i moderan objekat sa lakoćom prima do 70 gostiju. Topla i prijateljska atmosfera koju prostor indikuje, svakog gosta povratnika pretvara u više od gosta. Potpuno sa pravom, osećajte se kao kod kuće, otvoreni su za sve vaše želje i konstruktivne predloge. Jer, učimo i od onih koji uče, da bi sutra bili još bolji....

Osetite prelepe čari ovog sremskog mesta, doživite nezaboravne trenutke i pravu ljubav uz čašu kvalitetnog vina poteklog iz Vinarije Đurđić.

Kontakt telefon i više informacija pronađite na stranicama Vinarija Đurđić Sr.Karlovci.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas