Privreda Grada

Prijavite Firmu

Kontaktirajte firmu:
Aura Light doo - prodaja Led rasvete
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Prodaja Led rasvete. Plafonska rasveta, ugradna rasveta, neonska rasveta, stone lampe, ulična rasveta, reflektori, baštenska rasveta, senzori. Led rasveta.
Kliknite za veću sliku - Led trake
Led trake
Kliknite za veću sliku - Led sijalica
Led sijalica
Kliknite za veću sliku - Led reflektori
Led reflektori
Kliknite za veću sliku - Led napajanje
Led napajanje
Kliknite za veću sliku - Zidna rasveta
Zidna rasveta
Kliknite za veću sliku - Neonska rasveta
Neonska rasveta
Kliknite za veću sliku - Ulična rasveta
Ulična rasveta
Kliknite za veću sliku - Metal halogeni reflketori
Metal halogeni reflketori
Kliknite za veću sliku - Baštenska rasveta
Baštenska rasveta
Kliknite za veću sliku - Senzori
Senzori
Kliknite za veću sliku - Prateći materijal
Prateći materijal
Kliknite za veću sliku - Svetleća creva, led i fleksi neon trake
Svetleća creva, led i fleksi neon trake

LED RASVETA


Led rasveta predstavlja prednost i uštedu u svakom pogledu. Led rasveta je ekonomična – odlikuje je niska potrošnja energije i dug vek trajanja. Takođe, ovo je bezbedniji oblik rasvete -  zbog činjenice da LED tehnologija koristi niski napon, potpuno je bezbedna za upotrebu. Led rasveta je i ekološka. - omogućava nam da doprinesemo zaštiti životne sredine.
    
Obzirom da je prodaja led rasvete novo što Aura Light nudi svojim kupcima, na raspolaganju je širok spektar oblika, boja i kapaciteta, što omogućava da odaberete najprikladnije za sebe.

 • Led sijalice
 • Led ugradne svetiljke
 • Led zidne, stone i podne svetiljke
 • Led šinska rasveta
 • Led flexibilne trake
 • Led svetleće crevo
 • Led flexy neon crevo
 • Led napajanja, kontroleri i dimeri
 • Led paneli
 • Led ulične svetiljke
 • Led reflektori
 • Led svetiljke za fasade
 • Led baštenska rasveta
 • Led rasveta za bazene
 • Led punjive lampe i protivpanična rasveta
 • Led svetiljke za nameštaj

Led svetlo se sve više primenjuje u direktnom i indirektnom osvetljenju enterijera i eksterijera. Kako tehnologija izrade poluprovodnika napreduje, tako se sve karakteristike LED poboljšavaju, zbog čega primena ovog tipa osvetljavanja ubrzano osvaja sve oblasti tog aspekta: semaforsko i ulično osvetljenje, svetleće reklame, direktno i indirektno osvetljenje, dekorativno osvetljenje… Primenjuje se u ugostiteljskim objektima, poslovnim i stambenim prostorima, na ulici, u galerijama.

Posebne pogodnosti za arhitekte i projektne biroje

Saradnja sa arhitektama i projektnim birojima po vrlo stimulativnim uslovima prodaje. Direktni smo uvoznici led rasvete. Imamo na stanju kompletan program Led rasvete. Posedujemo izložbeni salon sa svim uzorcima proizvoda.

Detaljnije o ovim proizvodima možete pogledati na našim drugim sajtovima Aure Light ledsijalice.net i aura-lightshop.co.rs.

O nama
Veleprodaja 
i maloprodaja rasvete Aura Light snabdeva prodavnice rasvete, ali i sve ostale kojima je potrebna prodaja rasvete na veliko: izvođače radova, investitore, projektne biroe, male i velike firme koje se bave proizvodnjom i uslužnim delatnostima.

Ukoliko je u Vašem poslu neophodna rasveta, prednosti saradnje sa veleprodajom su evidentne. Širok asortiman proizvoda, povoljna cena uz mogućnost odloženog plaćanja, stručno-tehnička podrška i saveti kod odabira rasvete, rešiće Vaše eventualne nedoumice i uštedeti Vam dragoceno vreme i novac.

Aura Light Vam, pored ovih usluga, po potrebi nudi i projektovanje i ugradnju osvetljenja, stoga ćete na jednom mestu rešiti bukvalno sve, kada je u pitanju osvetljenje.

Rasveta za kuću i stan, rasveta za dnevne sobe, rasveta za kupatilo, rasveta za kuhinje, rasveta za zgrade, rasveta za poslovni prostor, rasveta za diskoteke i klubove, rasveta za kafiće i restorane, rasveta za dvorište, rasveta za bazene ... Kupci mogu imati zaista različite zahteve.

Nije važno da li će se rasvetna tela prevashodno koristiti kao osnovno osvetljenje ili dekorativna rasveta, veleprodaja i maloprodaja rasvete Aura Light na lageru ima sve proizvode, koji će zadovoljiti različite kriterijume i raznovrsne potrebe za osvetljenjem.

SIJALICE

Prodaja sijalica je uvrštena u prodajnu ponudu ove veleprodaje i maloprodaje rasvete, obzirom da su sijalice za rasvetu potrebne za svaku vrstu svetijke. Ako su Vam potrebne sijalice u boji, neonke, štedljive sijalice ili bilo koja druga vrsta, znate gde ćete ih potražiti.

Na raspolaganju su Vam sledeće vrste sijalica:

 • Halogene sijalice
 • Neonske sijalice
 • LED sijalice (štedljive)
 • Specijalne sijalice


Ukoliko Vas zanimaju plafonska rasveta, ugradna rasveta, neonska rasveta ili stone lampe, više informacija potražite na stranici Spoljašnja i Unutrašnja rasveta.

Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija o Led rasveti, informišite se na stranici Led rasveta.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 406
Ukupno: 25336
Security Image
© 2002-2014. VirtualniGrad.com - PanonSoft d.o.o. Novi Sad
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja