Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Neotehnika doo - obojeni metali

Trgovina obojenim metalima i radionica za izradu rezervnih delova od obojenih metala. Obojeni metali: aluminijum, bakar, bronza, mesing, kalaj, cink, olovo. Više o firmi Neotehnika doo - obojeni metali

Adrenalin park Zemlja čuda

Adrenalin parkovi u Novom Sadu i u Bačkom Petrovcu. Zabava za sve generacije. Team building za firme. Porodično druženje uz popust. Proslave dečijih rođendana. Više o firmi Adrenalin park Zemlja čuda

Club Reset

Club Reset u Sremskoj Kamenici, mesto za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka koji se pamte. Venčanja, krštenja, rođendana, korporativni događaji. Više o firmi Club Reset

Za lakše poslovanje

VIP sanitarni kontejneri

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Organizacija koncerata, posebno koncerata poznatih stranih muzičara, koji po default-u imaju velike prohteve, često vrlo čudnovate i neobične, je izuzetno naporan, zahtevan i odgovoran posao za koji su Vam potrebni čelični živci i savitljiva kičma. Tako to ide u svakom poslu. Srećom, u Vašem, imate nekoga ko će Vam obezbediti ono najbitnije – kvalitetan i adekvatan smeštaj za muzičare, što je, priznaćete, Vašim gostima najbitnije, i obezbediti odlične higijenske uslove za publiku.

VIP sanitarni kontejneri, VirtualniGrad

Iznajmljivanje VIP sanitarnih kontejnera je ono što će Vam sa pleća skinuti najveći teret. Organizacija promotivnih aktivnosti, obezbeđivanje dovoljnog broja ulaznica, doček gostiju na aerodromu, prevoz, ispunjavanje njihovih želja nije ništa naspram onoga šta Vas čeka, ako se gosti ne budu osetili kao kod kuće.

Zato je, pre svega, potrebno odabrati nekoga ko zna kroz koje muke Vi ustvari prolazite. A, ko će to bolje znati od ljudi koji su obezbedili VIP sanitarni kontejner za Madonnu, Rolling Stones-e i Red Hot Chilli Peppers-e.

Mobilsistemi obezbeđuju Vašim gostima drugi dom. Šta god da im padne na pamet, a Vi uredno prenesete inženjerima i tehničarima Mobilsistema, dobiće. Ovo znači da se muzičari rado vratiti i sledeće godine i da će u svoj kalendar turneje zabeležiti i našu adresu.

Mobilni toaleti, VirtualniGrad

Rokovi isporuke se ispunjavaju, jer ovde znaju koliko je važno dobiti ključeve na vreme, i to mnogo pre nego što Vi možda mislite da će Vam trebati, a isto tako znaju koliko kvalitetno mogu da obave održavanje kontejnera. Ne brinite ni za transport – kontejneri stižu na vreme i to u jednom komadu.

Vama ostaje samo da, baš kao i mi ostali, kojima su obezbeđeni čisti mobilni toaleti, preko potrebni kada čekate satima na izlazak benda na scenu, uživate u koncertu. I dok se ljuljate u ritmu zajedno sa nama, znate da je sve ostalo pod kontrolom uz Mobilsisteme.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas