Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Educons univerzitet:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Educons univerzitet

Adresa: Vojvode Putnika bb, 21208 Sremska Kamenica
Telefon: 021 48 93 606

 

Usluge studentima, VirtualniGrad


USLUGE STUDENTIMA

Studentska organizacija SOFUB, koja je prerasla u Studentsku organizaciju Univerziteta EDUCONS, predstavlja svojevrsnu pomoć studentima.
SOFUB ima svoj sajt na kojem se mogu pronaći korisne informacije o radu Univerziteta, ispitima, predavanjima, skriptama, seminarskim radovima, ili interaktivno komunicirati na forumu. U sklopu SOFUB-a studenti se mogu informisati o novostima, pokretati akcije i inicijative, organizovati tribine i razmenjivati iskustva sa kolegama.

Studentska služba, kao i profesori, asistenti i saradnici, stoje na raspolaganju studentima ukoliko imaju bilo kakvih pitanja ili poteškoća.

U izuzetno prijatnom ambijentu u Sremskoj Kamenici, studentima su na raspolaganju moderno opremljeni amfiteatri, učionice, laboratorije, biblioteka sa izuzetno bogatim bibliotečkim fondom, studentski kafe i veliki broj računara sa stalnim pristupom Internetu i mnogim istraživačkim sajtovima.

Debate iz raznih oblasti organizuju se u okviru jezičkog centra.

Univerzitet  EDUCONS inicirao je osnivanje Alijanse Univerziteta Centralno-Istočne Evrope. Članice – osnivači Alijanse su eminentni univerziteti iz Mađarske, Makedonije, Rumunije, Crne Gore, Slovačke, Slovenije i Srbije.

Razmena studenata, predavanja profesora sa eminentnih univerziteta iz Evrope i SAD-a i organizovanje studijskih putovanja, omogućuje studentima da usavrše strani jezik i bolje upoznaju kulturu, običaje, način i filozofiju i praksu u svetu.

U zavisnosti od Vaših preferencija u toku studija upoznaćete ne samo teorijske aspekte odabranog studijskog programa, već ćete izborom Fakulteta poslovne ekonomije ili Fakulteta za uslužni biznis posetiti finansijske institucije i upoznati uspešne privrednike. Odabirom Fakulteta zaštite životne sredine omogućiće Vam se, ne samo rad u najsavremenijim uslovima, već i mogućnost istraživanja u okviru prestižne laboratorije Fakulteta zaštite životne sredine. Izborom Akademije klasičnog slikarstva, Vaša kreativnost i dar uokvirena u umetnička dela, postaće deo postavki izložbi, koje Akademija priređuje.

Ukoliko imate još neko pitanje, obratite se uslužnom osoblju Educons univerziteta, a detaljnije o studijama, saznajte na stranici Fakulteti/Smerovi.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas