Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Auto stakla Ivanić doo

Auto stakla, auto glass servis, servisiranje stakla na automobilima, autobusima i kamionima. Brza i kvalitetna popravka, zamena i ugradnja auto stakla. Više o firmi Auto stakla Ivanić doo

Salon kupatila H20 - Pro Trade doo

Najveći salon kupatila u Novom Sadu. Oprema za kupatila, keramičke pločice, granitna keramika, kupatilski nameštaj. Hidromasažne kade i kabine, vodokotlići. Više o firmi Salon kupatila H20 - Pro Trade doo

Ns ključar szr, Novi Sad

Ključar za izradau ključeva u Novom Sadu. Oštrenje svih vrsta sečiva, kuhinjskih i mesarskih noževa, medicinskih instrumenata, frizerske i krojačke opreme... Više o firmi Ns ključar szr, Novi Sad

Korisne informacije

Odobravanje hipotekarnih kredita za fizička lica

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Preduslovi i kreditna sposobnost
Rezidenti – punoletna fizička lica sa stalnim zaposlenjem, ne stariji od 60 godina na dan otplate poslednje mesečne rate kredita (kreditna sposobnost do polovine primanja ili uz dodatno obezbeđenje)
Namena
Za kupovinu nepokretnosti
Za gradnju i adaptaciju nepokretnosti, kuća ili stanova

Otplata
Mesečne rate

Period otplate
Od 3 do 20 godina

Učešće

10-40%

Iznos
Minimum 10.000,00 evra u dinarskoj protivvrednosti

Kamata
9,5 do 12% godišnje, varijabilna

Jednokratna naknada
1,5 do 3% iznosa kredita

Obavezni instrumenti obezbeđenja
Dva kreditno sposobna žiranta
Uspostavljanje založnog prava (hipoteke) prvog reda nad predmetnom ili drugom nepokretnosti (kuća ili stan) čija je procenjena vrednost u odnosu na iznos zahtevanog kredita minimalno dvostruka (npr. ako je vrednost predmetne nepokretnosti 100.000 €, iznos kredita može iznositi maksimum 50.000 €).

Procena nepokretnosti
Nepokretnost mora biti prihvaćena od strane banke pre procene. Procenu€ mora obaviti sudski veštak ili drugo lice ovlaščeno od strane banke.

Ostale informacije
Za klijente koji ne ispunjavaju uslov kreditne sposobnosti po osnovu uslova administrativne zabrane taj uslov može biti zamenjen polisom životnog osiguranja na iznos kredita vinkuliran na banku. Povremeni i dodatni izvori prihoda se takođe mogu uzeti u razmatranje, s tim što konačnu odluku donosi kreditni odbor.

Primer:
Sa mesečnom ratom kredita od 418 €, na period od 15 godina, uz godišnju kamatu od 9,5%, možete otplatiti kredit u iznosu od 40.000 €. Neophodno je da mesečna neto primanja za taj iznos kredita budu 1.400,00 €, i to uzimajući u obzir troškove života za domaćinstvo dužnika koje se sastoji od tri člana.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas