Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bođela - veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta, veterinar dr vet. med. Milan Bibin. Vakcinisanje, čipovanje, kupiranje, čuvanje, šišanje, operacije pasa i mačaka, veštačka oplodnja. Više o firmi Bođela - veterinarska ambulanta

Rođendaonica Dečije ćoše

Rođendaonica Dečije ćoše je rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle, sa opuštenom i otkačenom atmosferom, rok i disko muzikom. Rođendaonice Novi Sad. Više o firmi Rođendaonica Dečije ćoše

Stomatološka ordinacija Todoran

Stomatološka ordinacija velike klinike, opšta stomatologija, estetska stomatologija, oralna hirurgija, parodontopatija, dečija stomatologija, ortodoncija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Todoran

Za lakše poslovanje

Uređenje enterijera restorana, kafića i hotela

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Uređenje enterijera restorana, kafića i hotela itekako je uticajan faktor, od kojeg zavisi kako će se gosti osećati, koliko će vremena želeti da provode u tom prostoru i da li će ponovo doći. Da li će Vaš ugostiteljski objekat biti u romantičnom, rustičnom stilu, da li će odisati otmenošću i elegancijom, umetničkom ekstravagancijom, ili možda jednostavnošću i udobnošću... o tome odlučujete Vi. Postoji neko ko Vam može pomoći da to i postignete.

Uređenje restorana, VirtualniGrad


Moguće je sve što poželite, uz adekvatan odabir zavesa, nameštaja, tapeta, stolnjaka, jastučića i ostalih detalja koji atmosferu mogu da promene brzinom čarolije. Naravno, potrebno je da Vas posavetuje neko ko je iskusan i stručan u tome. Koliko su bitni sam nameštaj i oprema za hotele, restorane i kafiće, toliko je bitno kako se obavi dekoracija prostora, jer ćete na taj način privući baš one ljude za koje želite da Vam dolaze.

Uređenje kafića, VirtualniGrad


Salon zavesa Zorus Stil mnogo je više od prodavnice zavesa. Kod njih se mogu nabaviti vrsne zavese, draperije, dekorativne tapete, mebl štofovi, stolnjaci, jastučići, prekrivači, baldahini. Ali, pored toga, oni imaju dodatnu, besplatnu uslugu: dolaze u Vaš lokal da Vam pomognu pri odabiru i usklađivanju svega što čini enterijer ugostiteljskog objekta.

Ideja, ili samo sugestija onih kojima je uređenje enterijera lokala i posao i ljubav, biće Vam od velike pomoći. Oni će Vam doneti uzorke i doći na lice mesta da osmotre Vaš lokal, kako biste lakše odlučili kako da se obavi sređivanje unutrašnjosti kafića, restorana ili hotela, a da biste dobili dimenziju koju želite.

Uređenje enterijera hotela, VirtualniGrad


Zavese usklađene sa mebl štofom, uz adekvatne tapete mogu da naprave čudo u Vašem restoranu. Možda će Vaš kafić biti ugodniji ako dodate još nekoliko jastučića koji razbijaju monotoniju. Ili će Vaš hotel gostima poželeti topliju dobrodošlicu ako nabavite neobične, zanimljive prekrivače. Nije teško razlikovati se od ostalih i smisliti neku svoju priču, koju će gosti osetiti i prepoznati. Nije teško, kada imate pomoć.

Načinite od svog lokala mesto na koje gosti rado dolaze i u kojem se osećaju prijatno. Neka Vaše zavese, prekrivači, baldahini, tapete, stolnjaci i draperije donesu baš onu sliku Vašeg lokala koju ste zamislili. Izvedite uređenje enterijera restorana, kafića i hotela uz Zorus Stil - salon zavesa.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas