Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Salon zavesa, prodaja zavesa - preko 20. 000 uzoraka zavesa Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Zavese, draperije, sistemi za zavese. Mebl štofovi. Parketi. Više o firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Psihijatrijska ordinacija Psychiatria Nova

Dečija i adolescentska psihijatrija, psihijatrija odraslih, psihoterapija, lečenje mentalnih poremećaja. Više o firmi Psihijatrijska ordinacija Psychiatria Nova

Stomatološka ordinacija Umnjak

Stomatološki pregled i konsultacije,estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija sa implantologijom, ortodoncija, dečija stomatologija i parodontologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Umnjak

Za porodicu

Upis u školu stranih jezika u Novom Sadu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Naumili ste da naučite engleski, nemački, italijanski ili grčki jezik i sada ostaje da napravite odabir škole stranih jezika u Novom Sadu? Saznajte zašto sve generacije polaznika jedva čekaju časove u školi Alfabet, na Limanu 3, i zašto je asocijacija na ovu školu osmeh, zadovoljstvo, druženje i znjanje! Ukoliko ste student ili penzioner, želite da upišete više članova porodice ili Vam odgovaraju časovi u prepodnevnim terminima, možete ostvariti i odličan popust!

Kurs engleskog jezika, Novi Sad


Koliko će biti uspešan i zanimljiv kurs stranog jezika, najviše zavisi od predavača. Predavači u Alfabetu su izuzetno kreativni i znaju kako da jezik koji podučavaju približe polaznicima. Časovi stranih jezika puni zabave doprinose da stečeno znanje usvojite, a da ni ne primetite da ste učili.

Nastava se izvodi po međunarodno priznatim programima i udžbenicima, a predavanja su usmerena na konverzaciju. Svakoj uzrasnoj grupi se pristupa u skladu sa posebnim programom.

U školi Alfabet možete upisati:

  • kurs engleskog jezika
  • kurs nemačkog jezika
  • kurs italijanskog jezika
  • kurs grčkog jezika
  • kurs poslovnog engleskog jezika

Kurs nemačkog jezika, Novi Sad


Učionice su moderno opremljene, a nastavni materijal koji se koristi na časovima je najsavremeniji. Svi predavači su iskusni i veoma kreativni, te su časovi stranih jezika u ovoj školi ne samo korisni, već i zabavni i opuštajući.

Koliko su kursevi stranih jezika u Alfabetu cenjeni, dokazuje i uspostavljena saradnja sa velikim brojem uspešnih firmi, ali i sve veći broj polaznika koji u švu školu dolazi po preporuci.

Ostale detalje u vezi pojedinačnih kurseva, kao i kontakt podatke škole, naći ćete na prezentaciji Alfabet - škola stranih jezika, Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas