Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Komar szr - proizvodnja somuna

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva. Više o firmi Komar szr - proizvodnja somuna

Specijalistička ORL ordinacija Vega

Lečenje bolesti uha, grla i nosa. UZ štitaste žlezde, dopler krvnih sudova vrata. Dijagnostika i lečenje vrtoglavica i tinitusa, ispitivanje sluha. Više o firmi Specijalistička ORL ordinacija Vega

Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Pedijatrijski pregledi dece, ultrazvuk kukova, glave, stomaka i pojedinačnih organa. Pregledi dečijih specijalista. Školica za roditelje i buduće roditelje. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Za porodicu

Upis u školu nemačkog i stipendije za srednjoškolce

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ukidanjem viza, konačno se i nama otvaraju vrata za putovanja, boravak u inostranstvu i upoznavanje drugih naroda i kultura. Nema boljeg prozora u svet od znanja, a pogotovo ako je u pitanju znanje stranih jezika. Da se isplati naučiti strani jezik, u ovom slučaju nemački, za vrlo kratko vreme dokazaće Vam škola nemačkog jezika Daf PERFEKT. U ovoj školi u toku je upis za nove polaznike, koji će trajati do 13. februara 2010. godine.

VirtualniGrad

Kursevi nemačkog jezika biće Vam višestruko korisni, a jedna od pogodnosti za mlade generacije koje se opredele za ovaj sofisticiran jezik, dobijaju fantastične mogućnosti. Ako Vas je oduvek privlačila razmena učenika i boravak u Nemačkoj, sada imate prilike da iskusite nešto još bolje.

Naime, srednjoškolci koji imaju između 16 i 17 godina i uče nemački jezik, mogu da konkurišu za dobijanje stipendije jezičkog boravka u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg, od 15. juna do 24. jula 2010. godine. Učenici koji žele da poboljšaju svoja jezička znanja i kod kojih postoji interes za upoznavanje sa svakodnevnim životom u Nemačkoj, moraju biti spremni da žive u porodici domaćina i socijalno kompetentni za sklapanje novih kontakata, za snalaženje i za samostalnost u tuđini. Učenici će za vreme svog boravka u pokrajini Baden-Virtemberg pohađati gimnaziju.

Udruženje Schwaben International je zaduženo za organizaciju i realizaciju stipendije jezičkog boravka u 2010. godini. Ova stipendija se finansira iz budžeta Savezne Republike Nemačke, kao i iz sredstava Kulturne fondacije podunavskih Švaba pokrajine Baden-Vitemberg, tako da učenici  moraju preuzeti samo putne troškove do Nemačke i nazad.

Za realizaciju ove stipendije u Srbiji je zadužena Gabrijela Bogišic iz Udruženja Nemaca Gerhard, sa kojom Udruženje Švaben internacional blisko sarađuje, te se njoj možete obratiti za sva Vaša dalja pitanja. Konkursna dokumentacija, kompletno popunjena i potpisana, mora najkasnije do 28. februara 2010. godine biti dostavljena Gabrijeli Bogišić na sledeću adresu: Udruženje Nemaca Gerhard, Matije Gupca b.b., 25000 Sombor, tel. 025-43 18 70, fax. 025-42 14 32. Nepotpuna prijavna dokumentacija nece biti uzeta u obzir.

Kursevi nemačkog jezika zaista mogu da Vam otvore puno novih mogućnosti za koje do sada niste znali, kojoj god generaciji da pripadate. Da biste učili od najboljih, ne propustite aktuelni upis u centar za nemački jezik Daf-PERFEKT.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas