Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Poliklinika Nada Diva

Dermatologija, plastična hirurgija, fizikalna terapija. Lasersko lečenje akni i ožiljaka, Fraxel laser i radiotalasni lifting kože, korekcija ušiju, lipoliza. Više o firmi Poliklinika Nada Diva

Mobilsistemi doo - mobilni toaleti

Mobilni toaleti, VIP i stambeni kontejneri, montažna klizališta, tuševi. Iznajmljivanje, transport, opremanje, servisiranje i održavanje toaleta i kontejnera. Više o firmi Mobilsistemi doo - mobilni toaleti

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Salon zavesa, prodaja zavesa - preko 20. 000 uzoraka zavesa Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Zavese, draperije, sistemi za zavese. Mebl štofovi. Parketi. Više o firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Za lakše poslovanje

Uniforme za ugostiteljstvo

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Uniforme za ugostiteljstvo neophodne su Vašem restoranu, klubu ili kafeu. Radne uniforme su ne samo zakonom propisane u ovoj oblasti, već vrše i higijensku i estetsku ulogu. Adekvatno dizajnirane radne uniforme mogu da budu i sjajna reklama Vašeg ugostiteljskog objekta. Da biste postigli najbolje efekte, izaberite kvalitetne, prijatne uniforme za ugostiteljstvo, kreirane prema Vašoj želji.

Uniforme za konobare, kuvarske uniforme


Proizvođač tekstilne opreme za ugostiteljstvo, Monarh, ponudiće Vam maksimalan kvalitet u izradi profesionalne odeće. Kod njih ćete obezbediti:

  • uniforme za konobare
  • uniforme za kuvare
  • radne kecelje za kuvanje
  • radne i reklamne košulje
  • radne i reklamne polo majice
Uniforme za ugostiteljstvo


U Monarhu umeju da oslušnu potrebe klijenta i posavetuju oko modela i izbora materijala, u zavisnosti od delatnosti i godišnjeg doba. Štampa na tekstilu ili izrada veza dodatno će od uniformi načiniti upečatljiv reklamni materijal.

Na raspolaganju Vam je i ostala ugostiteljska oprema, kao što je oprema za bašte (sedalice za stolice, lejzi begovi), zavese, draperije, ukrasni jastuci.

Nabavite uniforme za konobare, kuvarske uniforme, kecelje, košulje, polo majice - Vaše uniforme za ugostiteljstvo perfektno će izraditi Monarh.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas