Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ultrazvuk - Dr sci. med. Mirjana Dobrosavljev

Specijalistički kabinet za ultrazvučnu dijagnostiku gornjeg abdomena, male karlice, mozga male dece, površnih organa i tkiva (štitne žlezde, mišića, zglobova). Više o firmi Ultrazvuk - Dr sci. med. Mirjana Dobrosavljev

Kobex doo - Blanco sudopere

Blanco sudopere i slavine - ovlašćeni uvoznik i distributer. Prodaja sudopera i slavina. Dekorativne obloge SIBU i okov za nameštaj Ruiz Design. Više o firmi Kobex doo - Blanco sudopere

Tri zlatna novčića – knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvo i računovodstvo, poslovno, pravno i poresko savetovanje. Besplatne knjigovodstvene usluge novoosnovanim pravnim subjektima prvih mesec dana. Više o firmi Tri zlatna novčića – knjigovodstvena agencija

Za porodicu

Ugradnja sekvencijalnog sistema - autogas uređaji na popustu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Autogas Marković je odlučio da ove godine bude Deda Mraz svim vozačima automobila na gas. Novogodišnji popust, kojim je obuhvaćena ugradnja sekvencijalnog sistema na autogas uređaj koji koriste motori EURO 3 i EURO 4, biće savršena priprema za neko novogodišnje putovanje, sa tim da ćete na zimske radosti moći da potrošite duplo više novca koji biste inače morali da date za gorivo.

Sekvencijalni gas, ugradnja sistema na autogas uređaje


Sekvencijalni sistem podrazumeva sistem direktnog ubrizgavanja TNG-a u cilindre motora. Kako je sve digitalizovano, ECU (Electronic Control Unit) reguliše ubrizgavanje čime se postiže najoptimalnije moguće iskorišćenje snage motora u odnosu na potrošnju gasa.


Šta dobijate ugradnjom sekvencijalnog sistema?

Pre svega, korišćenje gasa nikada nije bilo jednostavnije. Sve će odraditi automatika. Prebacivanje sa benzina na gas i obrnuto, onog trenutka kada ostanete bez gasa, prebacivanje na benzin. Zatim, tu je i potrošnja, koja je svedena na minimum. Izuzetno visoka pouzdanost u radu manje će habati motor i omogućiće Vašem automobilu da Vam svakog dana opravda sve svoje performanse.

I sami znate da benzin nije ekološko gorivo, da ne pominjemo basnoslovnu cenu i to za mešavinu benzina sa vodom. Sekvencijalni gas je jeftiniji i oktanski vredniji. I još sada i ovaj novogodišnji popust gde ugradnja gasa iznosi svega 380 eura je prava proslava za Vaš novčanik.

Ugradnja sekvencijalnog sistema za autogas uređaje je ono čime će Vas za Novu godinu obradovati Autogas Marković – servis i šlep služba.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas