Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Herc doo - prodavnica bele tehnike:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Herc doo - prodavnica bele tehnike

Adresa: Ugao bulevara Evrope i ulice Polgar Andraš 40, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 254 48 64, 021 63 60 326, 021 646 82 28, 063 54 21 31


UGRADNA TEHNIKA

I manji kuhinjski ili trpezarijski prostor može da bude savršeno funkcionalan i da sadrži sve što je potrebno za kuvanje, pečenje, pranje sudova. Za masksimalno iskorištenje svakog kvadrata, najbolje je da se odabere ugradna tehnika. U stalnoj ponudi Herca nalaze se ugradni elementi za kuhinju i ugradna bela tehnika, proizvođača Bosh, Ariston, Wirpool, Candy, Gorenje.

Ugradne rerne, HercModernog dizajna, savršeno praktična i estetski privlačna ugradna tehnika stvoriće od svake kuhinje oazu zadovoljstva, u kojoj se članovi porodice rado okupljaju. Prodaja ugradne tehnike je oblast u kojoj Herc nosi višegodišnje iskustvo, te će njihovi prodavci umeti da Vas posavetuju oko kupovine i predlože Vam nadekvatan proizvod za Vaše želje i potrebe.

Kod njih možete da se nabave:

  • ugradne rerne
  • ugradne ploče
  • ugradne mašine za sudove
  • ugradne mikrotalasne rerne
  • ugradni aspiratori


UGRADNE RERNE

Ugradne rerne i ugradne mikrotalasne rerne daće Vašoj kuhinji potpuno novi smisao. Savršeno uklopljene u celinu, one su ujedno čistije i praktičnije rešenje od klasičnih rerni. Ugradna rerna se lako montira i vadi, ukoliko bude bilo potrebe za nekom opravkom. Ugradne rerne koriste novu tehnologiju, koje ujedno i štede električnu energiju.

Ugradne ploče, Herc


UGRADNE PLOČE

Ugradne ploče mogu biti zavisne i nezavisne. Nezavisne ugradne ploče poseduju sopstvene kontrole, te se mogu koristiti i bez ugradne rerne. Zavisne ugradne ploče funkcionišu samo uz ugradnu rernu, jer imaju zajedničke komande. Ugradne ploče doprinose posebnoj estetici u Vašoj kuhinji, a savršeno se uklapaju u prostor.


UGRADNE MAŠINE ZA SUDOVE

Mašine za sudove su omiljeni deo bele tehnike mnogih domaćica. Koliko je samo lakše poređati posuđe u mapinu, umesto ručno ga ribati. Ugradne mašine za sudove nose dodatnu prednost. One, svojim odgovarajućim razmerama, čine savršenu celinu sa ostalim elementima u kuhinji. Ugradne sudomašine perfektno će se uklopiti u kuhinju, a Vaši sudovi će uvek blistati.

Ugradni aspiratori, HercUGRADNI ASPIRATORI

Mirisi koji se šire iz kuhinje uglavnom su divni, primamljivi i otvaraju apetim. Međutim, kada se svi ti mirisi skupljaju na jednom mestu, to baš i ne bude uvek ugodno. S druge strane, i najveštijim kuvarima se dešava da neko jelo malo zagori ili iskipi, a to rezultuje mirisom koji je teško izluftirati. Zato ne čudi što su ugradni aspiratori postali neizostavan deo svake funkcionalne kuhinje, obzirom da savršeno neutrališu sve mirise i čine prostor svežim i prijatnim.


Prodaja ugradnih rerni, ploča, mašina za sudove i aspiratora samo je deo ponude Herca. Da biste pogledali njihovu celokupnu ponudu, idite na stranicu Herc doo - prodavnica bele tehnike.

Ako Vas zanima tehnika za rashlađivanje i grejanje, pogledajte stranicu Klima uređaji i peći na drva.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas