Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Duomo - škola italijanskog jezika

Kursevi italijanskog za odrasle, kursevi za srednjoškolce i po smenama, priprema za CILS sertifikat. Priprema za studiranje i rad u Italiji. Usluge prevođenja. Više o firmi Duomo - škola italijanskog jezika

Victory Still str - kuhinjska i kupatilska galanterija

Prodaja opreme za kuhinje i kupatila u Novom Sadu. Oprema za kuhinje i kupatila po najnižim cenama: sudopere, slavine, aspiratori, bojleri, kupatilski elementi. Više o firmi Victory Still str - kuhinjska i kupatilska galanterija

Tri zlatna novčića – knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvo i računovodstvo, poslovno, pravno i poresko savetovanje. Besplatne knjigovodstvene usluge novoosnovanim pravnim subjektima prvih mesec dana. Više o firmi Tri zlatna novčića – knjigovodstvena agencija

Info institucija i organizacija

Udruženje Roditelj

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Udruženje RODITELJ je neprofitna, nestranačka, nevladina organizacija čiji su osnivači roditelji koji su iz ličnih iskustava prepoznali potrebu za sistemskom i efikasnom podrškom roditeljstvu u našoj zemlji. Sa radom smo započeli 2006. godine na specijalizovanom Internet forumu Roditelj.com koji okuplja veliki broj roditelja i budućih roditelja.


Za šta se zalažemo?

Naša misija je da pomažemo i pružamo informacije i podršku drugim, sadašnjim i budućim roditeljima u Srbiji u svim sferama povezanim sa roditeljstvom. Da zajedničkim snagama radimo na stvaranju boljih uslova za roditeljstvo, dolazak dece na svet i njihovo odrastanje.

Koja je naša vizija?

Vizija Udruženja je da svi roditelji, budući roditelji i deca ostvaruju svoja prava i u tome imaju punu, iskrenu i efikasnu podršku društva.

Kakve su naše aktivnosti?

Bavimo se problematikom planiranja porodice i brige o deci. Dajemo pravne savete i inicijative i organizujemo humanitarne akcije. Spremni smo da podržimo ideje koje promovišu porodične vrednosti, a najdraža bića na svetu su naša večna inspiracija.

Organizacija i članstvo

Udruženje RODITELJ deluje kao Mreža udruženja u tri grada - Beogradu, Novom Sadu i Nišu, koji funkcionišu kao regionalni centri pokrivajući teritoriju cele Srbije. Radom Mreže koordinira Upravni odbor koji sačinjavaju predstavnici svakog od tri regionalna centra. Mrežu Udruženja RODITELJ ovom trenutku čini preko 70 aktivnih članova iz Srbije i sveta, uključenih u različite aktivnosti i projekte.

Upravni odbor Mreže Udruženja RODITELJ:

Predsednica: mr Dragana ĆORIĆ
Podpredsednica: Nikolina LJEPAVA
Članovi:
Marko SELAKOVIĆ
Dragana SOĆANIN 
Jelena STANOJEVIĆ
Marija PETKOVIĆ
Marijana VASIĆ

Podelite entuzijazam sa nama!

Udruženje RODITELJ je PRVO i JEDINO udruženje u Srbiji koje se na sveobuhvatan način bavi roditeljima, decom i porodicom u celini. Da bismo što uspešnije širili naše ideje i dragocena iskustva i gradili bolju budućnost za svu našu decu, svaka podrška i pomoć su nam dobrodošli.

Više informacija na www.roditelj.org


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas