Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Excalibur Language School

Škola engleskog jezika, tečajevi za decu i odrasle, pripremna nastava za polaganje Cambridge English Language Assessment ispita, poslovni engleski i prevod. Više o firmi Excalibur Language School

Prof. dr Karahoda - stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija, zalivanje fisura, fluorizacija i izbeljivanje zuba. Terapija parodontopatije, hirurške intervencije, izrada krunica, mostova i proteza. Više o firmi Prof. dr Karahoda - stomatološka ordinacija

Sintelon.RS doo

Tepisoni su kvalitetne tekstilne podne obloge za privatne, poslovne i javne prostore. Tepisoni od zida do zida i komadni tepisoni. Preko 200 vrsta dizajna. Više o firmi Sintelon.RS doo

Za porodicu

Učenje engleskog jezika uz druženje i zabavu u Alfabetu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Učenje engleskog jezika i njegovo dobro poznavanje je postalo neophodno za naše svakodnevno funkcionisanje. Snalaženje u inostranstvu, uputstva za korišćenje mnogih aparata, traženje zaposlenja. Sve te aktivnosti zahtevaju poznavanje engleskog jezika. Zato, najbolje bi bilo početi sa učenjem od malih nogu. Tada se nove reči i pravila najlakše pamte. A ukoliko su časovi i celokupan program dobro osmišljeni, deca će rado da učestvuju u njima. Škola stranih jezika Alfabet pruža Vam mogućnost da učenje engleskog jezika pretvorite u uživanje.

Učenje engleskog jezika u školi stranih jezika Alfabet

Učenje engleskog jezika uz druženje i zabavu

Škola stranih jezika Alfabet učiniće da učenje engleskog jezika ne bude monotono i suvoparno. Uz česta organizovanja maskenbala, Halloween party-ja, nastupa na Evropskim danima jezika, Zmajevim dečijim igrama itd. učenje postaje zabava.

Interaktivne table za zabavne časove engleskog jezika

Tokom godine u nastavi se često koriste i interaktivne table i organizuju zabavni časovi engleskog jezika. Sve sa ciljem da učenje bude jedna velika igra.

Učenje engleskog jezika u Engleskoj

Uz školu stranih jezika Alfabet ne samo da ćete steći osnovno znanje gramatike i obogatiti svoj vokabular, već ćete imati priliku i da provedete dve nedelje u Engleskoj. Učenje engleskog jezika sa primenom u praksi najbolji je način da sve ono što je teorijski obrađeno i primenite. A najbolji način za to jeste da neko vreme provodite u zemljama engleskog govornog područja. Odlazak u Englesku, posete bitnim obeležjima ove zemlje i stalna upotreba konverzacije na engleskom jeziku učiniće da osetite vibracije ove prelepe ostrvske zemlje i uživate u lepoti njihovog jezika.

Učenje engleskog jezika u Engleskoj

Škola stranih jezika Aflabet, vodi Vas na dvonedeljno učenje engleskog jezika u Engleskoj kako biste usavršili i nadogradili postojeće znanje i pritom se lepo proveli i upoznali zemlju koja ima šta da nam pokaže.

Upis u školu stranih jezika Alfabet tokom čitave godine

Ne morate čekati sledeći rok za upis u školu stranih jezika. U Alfabetu, upis traje tokom čitave godine! Dođite da obavimo testiranje kako bismo utvrdili koji je Vaš trenutni nivo znanja i odmah postanite deo grupe polaznika sa sličnim nivoom znanja spremnih da uče i zabavljaju se.

Ucenje engleskog jezika uz zabavu


Dođite i uverite se zašto je najbolje učenje engleskog jezika uz druženje i zabavu u Alfabetu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas