Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Cesla čarda

Čarda na Dunavu za poslovne sastanke i za zaljubljene. Riblji specijaliteti i roštilj na ćumuru. Organizacija svadbi, proslava i koktela, dostava hrane i pića. Više o firmi Cesla čarda

Mali genijalac - produženi boravak za školsku decu

Edukativni dečiji centar - produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda. Pomoć učitelja pri izradi domaćih zadataka. Letnja škola za decu. Više o firmi Mali genijalac - produženi boravak za školsku decu

Za lakše poslovanje

U pivnicu Gusan na pauzu za ručak

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Radite u centru Novog Sada ili neposrednoj blizini, a pauzu za ručak koristite za zalogaj na brzinu u fast foodu? Koliko god Vaša pauza kratko trajala, nema razloga da sebi ne priuštite domaća kuvana jela, i to u atmosferi koja će Vas relaksirati i skrenuti misli sa dosadnih brojki, mejlova, poziva... Pivnica Gusan svaki dan priprema za Vas pravi gurmanski ručak, koji će Vas okrepiti i dati snage za dalje poslovno angažovanje.

Ručak u restoranu pivnici Gusan


Pivnica, omiljena svim generacijama, priprema za Vas kuvana jela, kao što je sočni gulaš sa testom, meki ribić u saftu ili ukusni podvarak sa šniclom. Ukoliko je roštilj Vaša omiljena hrana, ovde ćete gustirati izvrsne ćevape, krilca i ostale specijalitete sa roštilja. Ovo mesto je među retkima gde se može pojesti moče, čvarci, punjena paprika ili gomboce. Ljubitelji mesa mogu poručiti brojna jela, ali se mislilo i na one kojima prija lakša hrana, pa su na raspolaganju i kuvani vegeterijanski obroci, ali i jela od morske i rečne ribe. Za svakog po nešto, a sve pripremljeno po domaćim receptima, sa puno umeća i ljubavi.

Domaća kuvana jela, pivnica Gusan


U prostorijama pivnice-restorana osećaćete se vrlo ugodno i opušteno, pa je ovo savršeno mesto za poslovni sastanak, uz kafu ili pivo, ili poslovni ručak, pa ćete klijenta povesti na mesto gde se dobro jede, a atmosfera nije uštogljena, već prijatna, što pogoduje lakšem dogovaranju poslovne saradnje. Letnja bašta je savršena da, u osvežavajućem hladu, posedite sa kolegama ili saradnicima i uživate u divnim danima.

Da li ćete slasne zalogaje zaliti dobrim pivom ili nekim drugim napitkom, izbor je na Vama. Bitno je da je u ponudi sve što najviše volite, a priznaćete, domaća hrana i najkvalitetnija pića to jesu. U sred sumornog radnog dana, zauzmite svoj kutak u Gusanu i napravite pauzu. Ne samo pauzu od posla, nego od svega što Vas zamara. Da zadovoljstvo običnog dana bude potpunije, doprineće ručak u restoranu Gusan.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas