Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Privatna ORL ordinacija u Novom Sadu. Specijalistički ORL pregled, lečenje bolesti uha, grla i nosa, ORL terapije. Darkfield analiza žive kapi krvi. Više o firmi Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak

Individualno, partnersko i grupno psihološko savetovanje za decu, adolescente i odrasle. Škola za trudnice. Škola dojenja. Radionice i ples sa bebama. Više o firmi Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak

Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Rođendaonica sa dvorištem od 200m2, sa uređenom travnatom površinom za dečije aktivnosti i prelepim letnjikovcem za roditelje. Sportski rođendani za decu. Više o firmi Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Privreda Grada: Prodaja - Oprema za baštu

Prodaja i nabavka je najzastupljenija grana privrede u svakom gradu. Privreda ne bi postojala bez trgovine koju čine: veleprodaja, maloprodaja, prodavnice, saloni, kupovina, oprema, tehnika, delovi, uredjaji, materijali, nameštaj, vozila, mobilni telefoni, klima, stanovi, kuće, placevi, računari, nekretnine, odeća, obuća, zlatare, venčanice, rasadnici, knjige i knjiđare, automobili, alarmi, ukrasno kamenje, audio, video, fiskalne kase, pet shop,boje i lakovi,
1

Oprema za baštu Novi Sad - Clair doo - konjička i stočarska oprema **Član Privrede Grada**

Oprema za baštu Novi Sad - Oprema za konjarstvo: prodaja opreme za konje i jahače, zaprežna oprema, pribor za negu. Oprema za stočarstvo, električne ograde. Mesarska oprema.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 489
Ukupno: 101965

Oprema za baštu Novi Sad - Sil Club - čudesno žbunje **Član Privrede Grada**

Oprema za baštu Novi Sad - Čudesno žbunje, prodaja sadnica. Listopadna biljka turkmenistanski sil (Ulmus pumila ssp.arborea). Idealna živa ograda koja raste godišnje i do 1.2-1.4 metra.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 42
Ukupno: 60457

Oprema za baštu Novi Sad - Aura Light doo - prodaja Led rasvete **Član Privrede Grada**

Oprema za baštu Novi Sad - Prodaja Led rasvete. Plafonska rasveta, ugradna rasveta, neonska rasveta, stone lampe, ulična rasveta, reflektori, baštenska rasveta, senzori. Led rasveta.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 93
Ukupno: 35438

Oprema za baštu Novi Sad - Fero-medika doo - spoljna rasveta **Član Privrede Grada**

Oprema za baštu Novi Sad - Proizvodnja rasvete: javna rasveta, fenjeri, lampioni. Mobilijar: česme, poštanski sandučići, klupe, stolovi za kafiće, korpe za otpatke, kovane ograde.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 105
Ukupno: 38782

Oprema za baštu Novi Sad - Perspektiva RB-2010 doo - pokretni stakleni paneli **Član Privrede Grada**

Oprema za baštu Novi Sad - Pokretni stakleni pregradni paneli za zastakljivanje bašta, terasa i krovova u kafićima, restoranima i hotelima. Staklena vrata i prozori za pregrađivanje.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 52
Ukupno: 21207

Oprema za baštu Novi Sad - Flora Art-rasadnik

Oprema za baštu Novi Sad - Projektovanje, održavanja zelenih površina i ozelenjavanje privatnih i javnih površina, podizanje travnjaka travnatimtepihom i setvom, proizvodnja i prodaja sadnica: lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, perena, voća i egzotičnog bilja.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 13
Ukupno: 42347

Oprema za baštu Novi Sad - BREND

Oprema za baštu Novi Sad - Proizvodnja i prodaja vocnih sadnica, loznih kalemova i sadnica ruza.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 8
Ukupno: 3721

Oprema za baštu Novi Sad - MERKUR-UNION

Oprema za baštu Novi Sad - Uredjenje i projektovanje eksterijera,ozelenjavanje,izrada i projektovanje fontana,izrada dekorativnih betonskih ploca,zardinjera,vrtnih garnitura iprodaja ukrasnih panjeva za eksterijere i entrijere
Broj otvorenih strana ovog meseca: 5
Ukupno: 6476

Oprema za baštu Novi Sad - ROYAL GARDEN

Oprema za baštu Novi Sad - Prodaja sadnog materijala, saksijskog i svilenog cveća, semenske robe. Uređivanje zelenih površina, dekoracija enterijera.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 3
Ukupno: 5481

Oprema za baštu Novi Sad - CREDOCOMMERCE

Oprema za baštu Novi Sad - Proizvodnja FLORAVIT tečnih đubriva za prihranu biljaka i sprejeva za negu i zaštitu bilja i prostora od insekata.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 4
Ukupno: 2748
1
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas