Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Bourjois - kozmetički salon:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bourjois - kozmetički salon

Adresa: Braće Krkljuš 13, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 44 64 41; 063 56 15 17TRETMANI ZA TELO

Bourjois - kozmetički salon
 • BABOR WRAP SENSATION
  za čvršće telo i kožu
Mnoge žene pokušavaju da treningom postignu tanju siluetu i idealne proporcije tela. Ali, kada ni dijeta, ni sportska aktivnost, koje izazivaju znojenje, ne pomažu, Babor Wrap Sensation ne samo da izvlači toksine iz tkiva, nego i zateže kožu. Ključ ovog tretmana je kompresija. Tretmani kompresije uključuju upotrebu mikroelastičnih bandaža.

Modrozelena alga (spirulina platensis) blago stimuliše kožu i njene metaboličke procese, kombinujući Wrap (bandaž) koji zateže i tonifikuje kožu, sa algama koje eliminišu toksine iz tkiva, dobija se fantastičan način učvršćivanja kontura tela i borba protiv celulita.
 • BABOR BODY SPA ANTICELULIT MASAŽA
Efikasno pomaže u borbi protiv celulita, na telo se nanosi Stop Cellulite Alge Fluid, zatim termo losion sa efektom intenzivnog zagrevanja, na kraju se radi masaža Stop Cellulite Gelom koji intenzivno redukuje masne naslage.

Bourjois - kozmetički salon
 • AROMA ENERGISING TRETMAN
Aroma Energising tretman je body tretman, ako ste iscrpljeni i beživotni, ako žudite za potpunom relaksacijom i umirujućom toplotom ovo je pravi tretman za Vas.
 • NEGA KOŽE OKO OČIJU
Nežna koža oko očiju je potpuno drugačija od ostalih delova lica. Dosta je tanka, glatka, sadrži manji broj lojnih žlezda. Konstantna mišićna aktivnost na tom veoma osetljivom delu lica uzrokuje nastanak bora mnogo pre nego na drugim delovima lica. Na nežnu kožu oko očiju utiču i meteorološki uslovi, način života, umor, brojne obaveze, sedenje pred ekranom, neprospavane noći. Nije dovoljna samo upotreba raznih preparata da bi smo usporili starenje kože ovog dela lica, već je potrebno promeniti način života, izbegavati direktno izlaganje sunčevoj svetlosti, zaboraviti na alkohol i cigarete.

Prevremena pojava bora oko očiju danas ne pogađa samo ženu već i savremenog muškarca. Jer biti lep i dobrog izgleda nije privilegija samo ženske populacije, pa su otuda, kozmetičke kuće kreirale posebne linije i proizvode namenjene specifičnim zahtevima i potrebama muškaraca. Bourjois salon za negu lica i tela, upravo iz ovih razloga poklanja posebnu pažnju nezi tog najosetljivijeg dela lica i to upravo zahvaljujući liniji nekoliko inovativnih tretmana očne zone.
 
Bourjois - kozmetički salon
 • ALGE FLUID
Dubinski hidrira, pročišćuje, revitalizuje, obezbeđuje i zadržava vlagu stimuliše mikrocirkulaciju. Alge vezuju toksine i podstiču njihovo izbacivanje. Visoko koncentrovane ampule za izuzetne rezultate.
 
 • DTS GENOSYS
Naborani podočnjaci, tamni kolutovi oko očiju.

Botoksom se ne tretira osetljivo područje očne zone, hijaluronski filteri su suviše teški za tako osetljivu i tananu kožu – pa šta da radim da se oslobodim tog nedostatka?

Idealno rešenje za tako specifičan problem je tehnika mikroiglica sa specijalnim malim rolerom namenjenim samo za očnu zonu. To je pravi anti-aging tretman, sa kojim se vrlo brzo uklonjaju duboke bore, tamni podočnjaci, zatežu se i podižu očni kapci. Radi se jednom nedeljno, od 8-10 tretmana, a rezultati su zaista impresivni.

Koža se stimuliše mikrorolerima koji stvaraju mikrokanaliće, pa se tako olakšava penetracija preparata, kao sto su vitamini i peptidi. Na ovaj način pospešuje se regeneracija kolagena udermisu. Kako bi se usporilo starenje kože, neophodna je stalna regeneracija kolagena i održavanje njegove količine. Za to su zaduženi nutririvni elementi, kao sto su vitamin C i peptidi. Oni se mogu naneti na površinu kože, ali će zbog njene slabe propustljivosti biti iskorišćeni samo 0,3% nanetih aktivnih materija. Zahvaljujući specijalnom dizajnu rolera i tehnike budućnosti, Micro Needling, ova barijera apsolutno ne postoji.

Iskoristite inovacije napredne kozmetologije jer su i vama lako dostupne..
 • FITOPILING TERAPIJA
Svi sastojci ove terapije su prirodni biološki preparati. Dugogodišnja praksa u upotrebi ove terapije potvrđuje njenu efikasnost i apsolutnu bezbednost. Eliminiše ožiljke koji su nastali na koži kao posledica bubuljica, hiperpigmentaciju, masnu kožu sa proširenim porama, akne.

BABOR GLAMOUR HSR tretman lica i dekoltea
 • BABOR GLAMOUR HSR tretman lica i dekoltea
Produžite svoju mladost i lepotu uz pomoć ovog luksuznog tretmana u kombinaciji sa ampulom biološkog zlata. Intenzivno učvršćuje i osvežava kožu lica i dekoltea. Tretman je veoma pogodan za specijalne prilike kao što su svadbe, slavlja i veliki događaji.
 • MASAŽE

Specijalna HSR lifting masaža lica je efikasna masaža lica zasnovana na fizioterapiji i terapeutskoj masaži. Ovu dubinsku masažu razvio je ekskluzivno za Babor Andreas Švarc, maser i fizioterapeut.

Ljudsko lice se menja vremenom, čitav izraz lica izgleda drugačije, a ovo čini da izgledamo starije. Zahvaljujući specijalnoj masažnoj tehnici, reguliše se neuravnoteženost mišića lica. Otpušta se tenzija i razbijaju čvorići, čime trenutno dobijamo glatke i opuštene mimične bore, jer opušteni mišići ne stvaraju bore!

Specijalna drenažna tehnika pomaže prilikom eliminacije nakupina tečnosti i otpadnih materijala, koji se oslobađaju putem intenzivne masaže. Ovo je jedini način da se postigne dubinsko opuštanje tkiva. Odmah posle masaže, lice izgleda mlađe, glatko i blistavo. Konture se relaksiraju i koži je vraćen mladalački izgled.
 

 • BABOR AYURVEDA WELLNESS

Na sanskritu znaci nauka života. U svojoj najčistijoj formi, potiče sa Himalaja. Bazirana je na tri vrste telesnih osobina ili dosa : VATA, PITTA I KAPHA. Različite aplikacije i uljane masaže pomažu balansiranju dosa. Ovo vraća energiju telu i umu i pomaže nam da usavršimo zadatke sa kojima se svakodnevno susrećemo. Jedan od najvažnijih aspekata Ayurvede je eliminacija štetnih materija. Sto hiljada toksina u spoljašnjem svetu ulaze u naša tela putem kože i respiratornog sistema. I ne samo tako, već i putem hrane koju jedemo. Kada se udruže sa usporenim metabolizmom, naše telo skuplja sve više i više toksina i otpadnih materija.

Sa Babor Ayurvedom se doživljavaju potpuni mir i relaksacija. Kada se jednom dostigne balans uz obnovljenu snagu i energiju, lakše se podnosi naporna i stresna svakodnevica.

Detaljnije informacije o kozmetičkom salonu, potražite u Bourjois-u, a više o negovanju lica i tela, potražite na stranici Nehirurški estetski tretmani.
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas