Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Language Laboratory Academy

Škola engleskog jezika, kursevi za decu i odrasle. Prevođenje i poslovni engleski, specijalizovani (ESP) kurs za bankare, pravnike i sekretarice. LCCI ispiti. Više o firmi Language Laboratory Academy

Eko sanitarni sistemi - mobilni toaleti

Iznajmljivanje, transport i postavljanje mobilnih toaleta. Održavanje prenosivih, plastičnih eko toaleta. Mobilni toaleti za gradilišta, manifestacije, skupove. Više o firmi Eko sanitarni sistemi - mobilni toaleti

Komar szr - proizvodnja somuna

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva. Više o firmi Komar szr - proizvodnja somuna

Praznici i slavlja

Torte za dečije rođendane

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vašem mališanu se bliži divan dan, pripreme su u toku, potrebno je osmisliti i realizovati sve detalje koji će ulepšati ovaj poseban datum. Pored izbora restorana ili rođendaonice, odeće za malog slavljenika ili slavljenicu i pravljenja spiska gostiju, jedan od važnijih detalja svakako je dečija rođendanska torta. Poslastičarnica Hofy Cuki, u Novom Sadu i Temerinu, pravi ukusne, lepe i povoljne torte za dečije rođendane.

Torte za dečije rođendane


Odabir radionice za izradu torti

Bilo da Vaš mališan ima posebne želje za izgledom i ukusom svoje rođendanske torte, ili odluku prepušta Vama, pravljenje ove važne poslastice prepustite profesionalcima, koji uz puno iskustva i ljubavi, prave magiju boja i ukusa! Poslastičarnica Hofy Cuki iza sebe ima more zadovoljnih kupaca, među kojima mali slavljenici prednjače, jer je izrada dečijih rođendanskih torti njihov fah.

Hofy Cuki je tu da za Vas napravi ukusnu, domaću tortu po oprobanim receptima i da je ukrasi baš onako kako je Vaše dete to zamislilo. Ako nemate ideju za dekoraciju torte, ponudiće Vam pregršt kreativnih ideja, od kojih će Vam se neka sigurno svideti.

Odabir dečije rođendanske torte

U ovoj poslastičarnici ponudiće Vam svoje standardne ukuse torti, koje su se pokazale kao omiljene najvećem broju gostiju na raznim slavljima. Vaše je da odaberete da li će to biti Kapri torta sa jagodama, Kinder torta (sa pudingom i eurokremom), Guščije noge (čokoladna sa višnjom, voćna torta sa vanil kremom), Kornet torta sa čokoladnim piškotama, slatkom pavlakom i lešnikom ... Deca će sigurno voleti i tortu sa želeom ili sa krem bananicama, ali i onu sa karamelom i orasima ili plazma keksom.

Torte za decu


Danas je dekorisanje torti postala prava umetnost. Šta god Vaš slavljenik da zamisli, to može da se napravi u obliku torte. Naravno, ukoliko se posla prihvate majstori svog zanata. Želite da naručite tortu sa slikom detetovog omiljenog junaka? Ili, recimo, veselu prolećnu ili svežu morsku tortu? U obliku cveta, buba mare, leptira, mede, lutke, lopte...? Sve je moguće. Slatki zalogaji sada izgledaju drugačije nego ikad!

Naručivanje dečije rođendanske torte

Torte za dečije rođendane možete naručiti telefonom ili lično, na adresama ove poslastičarnice. Oko izgleda i ukusa torte ćete se lako i brzo dogovoriti. Njihovo osoblje Vam je na usluzi za sve specijalne želje. Za porudžbine preko 3.000 dinara, dostava torte je besplatna.

Kad god su Vam potrebne domaće, originalne i povoljne torte za dečije rođendane, Hofy Cuki je tu da Vam ostvari snove!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas