Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Baby Sara doo

Oprema za bebe, decu i trudnice. Kolica, krevetići, autosedišta, stolice za hranjenje, ogradice, dubak, šetalice, zaštitnici, igračke, cucle, flašice, veš. Više o firmi Baby Sara doo

Menjačnica Tačka str

Menjačnica, otkup, prodaja deviza, konvertor valuta, kursna lista, stimulativni kursevi za veće sume novca. Zamena eura, kuna, funti, dolara, bosanskih maraka. Više o firmi Menjačnica Tačka str

Usko specijalizovana ordinacija za bolesti srca Dr Šljapić

Kardiološki pregled. Elektrokardiografija, ehokardiografija, dopler karotidnih arterija, 24h holter pritiska, 24h EKG holter, testopterećenja, event rekorder. Više o firmi Usko specijalizovana ordinacija za bolesti srca Dr Šljapić

Praznici i slavlja

Torta i motor od pelena za bebe

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Torte od pelena već neko vreme su hit poklon za novorođenče i novopečenu mamu. Pelene za bebe su uvek dobrodošle porodici sa prinovom, a kada su poređane tako da čine oblik torte, jedan je od simpatičnijih poklona za babine. Ipak, torta od pelena za bebu može biti još originalnija, bogatija i korisnija, a upravo takvu napraviće Vam u Baby shopu Sandra, u Novom Sadu.

Torta od pelena za bebu, baby shop Sandra


Ove fenomenalne torte od pelena za bebu drugačije su po tome što se sastoje ne samo od pelena, već i od drugih praktičnih stvarčica koje su potrebne bebi u prvim mesecima. Sastav torte kreirate Vi, a marke pelena takođe može da bude prema Vašoj želji. Tu mogu da se nađu bodići, čarapice, kapice, rukavice, prekrivači, podmetači za dušek, flašice, glodalice, igračkice... Sami odaberite koje slatke i korisne stvačice će da sadrži Vaš fenomenani poklon, a ovo su predlozi Baby shopa Sandra:

Za dečake je namenjen set 1 - motor od pelena, koji se sastoji iz sledećeg: pelene Pampers (4-9 kg) - 34 kom, prekrivač pamučni vez 85cm x 75cm, podmetač PVC nepromočivi veliki 115cm x 70cm, šolja Elfi - 1 kom, čarapice - 1 par.

Motor od pelena za bebe, poklon za bebu


Za devojčice, predlog je set 2 - torta od pelena, koja sadrži sledeće : Pelene Pampers (4 - 9 kg) - 34 kom, bodi dugi rukav - 1 kom, rukavice za bebe - 1 par, čarapice - 1 par,  kapica baby - 1 kom, ukrasni meda - 1 kom, glodalica za bebe Elfi - 1 kom.

Izrada torti od pelena samo je jedna od ponuda ove bebi prodavnice. Njihova osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja odeće i opreme za bebe, kao i nameštaja za bebe. Tamo ćete naći kvalitetnu bebi garderobu, po izuzetno povoljnim cenama, kao i lep, dugotrajan bebi nameštaj - komode, ormariće, krevece, krevete itd. Takođe, njihov proizvod bebi pozicioner osvojio je tržište širom zemlje. Odnedavno, u ovoj veleprodaji možete pronaći i tetra pelene u boji, bebi kupko i vodootporne navlake za dušek, a na raspolaganju Vam je i njihova usluga veza na prekrivačima.

Nabavite interesantan i jedinstven poklon za bebu! Ukoliko Vam treba torta ili motor od pelena za bebe, baby shop Sandra će je napraviti za Vas!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas