Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Sintelon.RS doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Sintelon.RS doo - tepisoni

Adresa: Industrijska zona bb, 21400 Bačka Palanka
Telefon: 021 75 57 456
Sajt: http://www.sintelon.rs

 

TEPISONI - KOLEKCIJE

Tepisoni su, utvrdili smo, kvalitetne, dugotrajne, lako održive podne obloge, koje izgledaju isto kao tepisi, ukoliko su tako sečeni, ili prekrivaju pod od zida do zida. Ono što ih čini savremenim je izuzetan, moderan dizajn, koji Vaš životni ili poslovni prostor čini privlačnim i ugodnim za boravak.

Komforni, udobni i atraktivni tepisoni, Sintelon.RS


U tome prednjači Sintelon.RS, čiji tepisoni postoje u preko 200 različitih dezena, što Vam olakšava da nabavite baš onaj tepison savršen za Vašu kuću ili kancelariju!

Jednostavni, dopadljivi, tepisoni nenametljivog dizajna su idealan izbor ukoliko tragate za praktičnim i isplativim rešenjem za Vašu kuću ili stan. Kolekcija tepisona Lider je pravi predstavnik praktične grupe tepisona, prepoznatljive po vrlo zahvalnim bojama za uklapanje u enterijer ali u isto vreme i za održavanje tepisona.

Komforni tepisoni, optimalnih karakteristika po pitanju trajnosti, praktičnosti i estetike će značajno osvežiti Vaš dom. Udobni i atraktivni tepisoni Oasis će učiniti da boravak u prostorijama u kojima je postavljen, postane pravo uživanje za Vas i Vaše ukućane.

Tepisoni za kuću, stan i poslovni prostor, Sintelon.RS


Ekskluzivni, elegantni, sofisticirani tepisoni, neodoljivi i na pogled i na dodir će se savršeno uklopiti u Vaš moderan enterijer. Iz ponude izdvajamo novu kolekciju tepisona Nirvana, koju čine vrlo atraktivni, takozvani čupavi tepisoni. Nirvana tepisoni se mogu postavljati od zida do zida, ali i u vidu tepiha i to bez potrebe obrubljivanja ivica.

Tepisoni za poslovne i javne prostore su izdržljive podne obloge, koje se lako održavaju, odlični su toplotni i zvučni izolatori i pri tom su veoma udobni. Preporučujemo da pogledate kolekciju tepisona Orion, koja svoju primenu nalazi u različitim objektima poslovnog i javnog tipa – od kancelarija, bioskopa, hodnika pa do izuzetno prohodnih prostora kao što su banke i opštine.


O kvalitetu, vrstama i nameni tepisona, saznajte na stranici Sintelon.RS - tepisoni.

Tepisoni Sintelon.RS imaju svoje brojne prodavnice tepisona, te se prodaja tepisona obavlja u različitim gradovima Srbije, Crne gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Koje su to prodavnice, njihove adrese i brojevi telefona, pogledajte na stranici Tepisoni - prodaja.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas