Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Srednja mašinska škola

Srednja mašinska škola, metalski zanati, smerovi za III i IV stepen stručne spreme mašinske struke, mašinstvo, obrada metala, metalurgija, elektrotehnika. Više o firmi Srednja mašinska škola

Ogranak SANU

Najviša naučna i umetnička ustanova Srbije, naučni projekti, naučne institucije, predavanja o naučnim istraživanjima, izložbe slika, kulturna dešavanja. Više o firmi Ogranak SANU

Poliklinika Dr Brana Kovačević

Poliklinika Dr Brana Kovačević. Kardiologija, doppler krvnih sudova, holter, ultrazvuk. Endokrinologija i dermatovenerologija. Prevencija tromboze. Više o firmi Poliklinika Dr Brana Kovačević

Za kuću i stan

Tepisoni – sajt o tepisonima

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Tepisoni – šta su? Koje su njihove karakteristike? Kako se postavljaju? Kako se održavaju? Koje vrste tepisona postoje? Gde se mogu kupiti? Odgovore na navedena i još mnoga pitanja u vezi sa tepisonima možete pronaći na internet sajtu Sintelona.RS iz Bačke Palanke, vodećeg proizvođača tepisona na našim prostorima.

Tepisoni Srbija, sajt o tepisonima Sintelon


Tepisoni su tekstilne podne obloge, koje su poznate još i kao itisoni i tapisoni. One su nameski pravljene za različite privatne, poslovne ili javne prostore. Najčešće se postavljaju od zida do zida, međutim, neki od njih su raspoloživi i kao komadni tepisoni, koji se mogu koristiti kao tepisi. Na stranici Pojmovi u vezi sa tepisonima ćete pronaći objašnjenja još nekih termina u vezi sa tepisonima sa kojima ste se možda do sada susreli.

Postoje brojni razlozi za korišćenje tepisona u svim vrstama prostora. Uz njih Vam je obezbeđena najbolja toplotna i izuzetno dobra zvučna izolacija. Poboljšavaju kvalitet vazduha u prostorijama, a pri tom su proizvedeni od materijala koji ne podstiču razvoj niti pojavu bilo kakve alergijske reakcije. Više informacija o karakteristikama i prednostima tepisona možete pronaći na stranici Prednosti tepisona.

Tepisoni od zida do zida se najčešće postavljaju punim površinskim lepljenjem, koje se uvek i savetuje. Međutim, u nekim situacijama se mogu postaviti i bez lepljenja. U odeljku Postavljanje tepisona su detaljno opisane tehnike ugradnje tepisona.
 
Vrlo lako se održavaju, bez upotrebe specijalnih sredstava. Na stranici Održavanje tepisona su prikazani saveti u vezi održavanja i uklanjanja različitih vrsta mrlja sa tepisona.

Tepisoni Sintelon.RS


Svi tepisoni imaju neke zajedničke karakteristike, ali priroda svake prostorije diktira specifičnosti tepisona koje bi on trebao da poseduje kako bi se dugo i uspešno koristio u željenoj prostoriji. Pored funkcionalnosti, od velikog značaja je i sam dizajn tepisona, koji se mora uklopiti u ostatak enterijera. Možda niste znali, ali tepison je najfleksibilnija podna obloga za dizajniranje! Jednobojni, višebojni, sa šarom, čupavi... Dijapazon opcija je toliko raznolik da ćete među tepisonima sigurno pronaći pravi model koji će se uklopiti u ambijent Vaše prostorije.

Ako tražite tepison za Vaš dom, pogledajte kolekcije tepisona za kuću i stan. Ako Vas pak interesuju kolekcije tepisona koje se preporučuju za upotrebu u poslovnim objektima pogledajte odeljak Sintelon tepisoni.

Ukoliko već imate ideju u koju biste prostoriju postavili tepison, znate koje bi boje on trebao da bude, za Vas su kreirana dva interesantna servisa na sajtu, koja će Vam pomoći u odabiru i predložiti kolekcije tepisona u skladu sa Vašim preferencijama! Preporučujemo da iskoristite ponuđenu pomoć pri izboru Izaberite tepison za Vašu kuću ili stan ili Izaberite tepison za Vaš poslovni prostor.

Na sajtu ćete pronaći i informacije o prodajnim mestima u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Adrese i telefone prodavnica tepisona se nalaze na stranici Prodavnice tepisona.


Pored sajta, možete pogledati i prezentaciju Sintelon.RS - tepisoni.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas