Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Subitex - usluga štampe i veza

Prodaja repromaterijala za tekstilnu industriju, pamučna i sintetička metraža, veliki izbor materijala po narudžbi, usluga veza na tekstilu i štampa. Više o firmi Subitex - usluga štampe i veza

Prof. dr Karahoda - stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija, zalivanje fisura, fluorizacija i izbeljivanje zuba. Terapija parodontopatije, hirurške intervencije, izrada krunica, mostova i proteza. Više o firmi Prof. dr Karahoda - stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija NS Dental

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Dečija stomatologija, protetika, oralna hirurgija, implantati, vadjenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija NS Dental

Za odrasle

Tehnike oralnog seksa - kako zadovoljiti muškarca?

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Za muškarca dobar oralni seks se vrti oko lubrikanata, osećaja moći i sveukupnog gušta koji nosi oralni seks. Njima je bitno da osete da partnerka u ovome uživa onoliko koliko uživaju i oni. Zatim, tu je i vizuelni efekat: muškarci uživaju gledaju svoj penis kako klizi iz i u ženska usta. A za žene, pak, oralni seks je intimno i dirljivo iskustvo. Radi se o poverenju i ljubavi koje one osećaju, a koje njemu pružaju samopouzdanje potrebno za opuštanje i uživanje u čarima oralnog zadovoljstva.

Tehnike oralnog seksa, VirtualniGrad


Možete početi sa dubokim uvlačenjem njegovog penisa u svoja usta. Dozvolite mu da za kratko vreme uživa u toj senzaciji, zatim mu uhvatite pogled i osmehnite mu se. Ovaj poziv usnama treba da ga uzbudi još više. Gledajte ga u oči dok mu ližete penis. Čak i ako su mu zatvorene oči, biće mu neverovatno seksi kada ih otvori i vidi da gledate u njega.

Pitajte ga šta ga najviše uzbuđuje: da mu ližete testise ili celu dužinu penisa, da mu prelazite rukom preko skrotuma (oba testisa), perineuma (dela između anusa i testisa) i anusa (analnog otvora). Nema potrebe da tačno znate šta partner najviše voli. Zato je seks izraz bliskosti, ljubavi i poverenja tokom kojeg možete reći ono što biste najviše voleli da partner pruži Vama i Vi njemu. Zato budite iskreni i otvoreni prema partneru. Sve je do Vas.

Oralni seks, VirtualniGrad


Neki muškarci vole vrlo energičan pristup, jer se tada najviše uzbude. Ako muškarac želi brži tempo, odličan način za to jeste da koristite lubrikant, kako biste podmazali ruke, kao i usta. Ustima stimulirajte glavić, dok rukama masirate vrat penisa. Nemojte razmišljati o penisu kao o jednostavnoj stvari. To je kompleksna struktura. Uzbuđenja koja muškarac doživljava se razlikuju, što zbog mesta na kojem se odvija akcija, što zbog načina na koji se obavlja. Dakle, drugačije doživljava lizanje i lagano sisanje glavića od lizanja otvora na penisu (završetka mokraćne cevi), frenuluma ili prostora koji se otkrije kada se smakne kožica penisa, ako je muškarac ima.

Frenulum je veoma osetljivo područje. To je resica koja razdvaja prednju stranu glavića na dva dela. Kožica na penisu, sluzokoža, kod neobrezanih muškaraca, smatra se najosetljivijim područjem penisa Osetljivijim čak i od glavića.

Lizanje, sisanje i masiranje, VirtualniGrad


Imajući u vidu sve te različite oblasti, možete primeniti i najrazličitije tehnike i njima pojačavati uzbuđenje. Ližite penis od vrha do kraja tako da muškarac oseti nadraženost po celoj dužini polnog organa. I najblaži dodir ovde može da ostavi priličan utisak. Masiranje njegovih testisa može izazvati erekciju, posebno ako ih stiskate nežno na gore. Lizanje i sisanje testisa takođe čini čuda za erekciju.

Kada žena želi da pruži muškarcu maksimalno zadovoljstvo, tada obrađuje svaki deo ovih osetljivih oblasti. Lizanje perineuma, u zavisnosti od pritiska koji se koristi, može da bude dodatni stimulans.

Snažno lizanje perineuma doprinosi pojačanju osećaja koji vodi ka orgazmu. A, u trenutku orgazma, dodatno pritiskanje perineuma, će orgazam i pojačati. Laganijim lickanjem ćete potpuno izludeti muškarca. Zatim, za pojačanje osećaja možete probati da stimulišete prostatu.

Stimulacija i stimulansi, VirtualniGrad


Tehnika kojom žena uvlači penis duboko u svoje grlo jeste vizuelna poslastica, međutim većina muškaraca kaže da to nije toliko dobro koliko igranje samo sa glavićem, tako da možete to da učinite jednom ili dva puta, što će biti sasvim dovoljno.

Imajte na umu da mnogo muškaraca ne doživi orgazam kroz oralni seks. Potrebna im je dodatna stimulacija. Zato je potrebno da koristite i svoje ruke tokom oralnog seksa. Alternativno, muškarac može da doživi orgazam masturbiranjem ili zajedno sa Vama tokom klasičnog odnosa.
Šta god Vas, oboje, čini srećnim...Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas