Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Tefter doo - knjigovodstvena agencija:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Adresa: Petra Drapšina 57/III/32, 21000 Novi Sad
Telefoni: 060 30 14 004, 061 18 00 265, 021 55 71 25, 021 66 12 931 021 47 24 736


O NAMA

Prvobitno, još 1994. godine, Tefter je osnovan kao knjigovodstvena agencija, a 2005. godine, zbog povećanja obima posla i prihvatanje sve poslovno kompleksnijih preduzeća, se pojavila potreba da agencija preraste u doo i tako je, 2005. godine, i osnovan Tefter doo.

Knjigovodstvena agencija Tefter, VirtualniGrad


Vremenom se Tefter doo specijalizovao za firme koje imaju višeslojno i kompleksno poslovanje većeg obima i koje su bile izazov na ovom tržištu radeći kapitalne poslove i angažujući velika novčana sredstva. Na taj način smo ušli u sve pore posla gde i najmanja greška može nositi vrlo teške posledice. To nas je uvelo u jedan potpuno drugačiji milje gde smo morali da pokrivamo sve aspekte poslovanja koji postoje u ovoj zemlji.

Taj izazov je doveo do toga da danas skoro nema oblasti u kojoj mi ili naši bliski saradnici ne možemo naći adekvatno rešenje i prezentovati ga klijentu u rokovima i obimu u kojima to rešenje može doneti klijentu kvalitetnu prednost ili sigurnost u poslovanju.

Sve je to poteklo kad smo shvatili da poslovanje u uslovima modernog doba zahteva modifikaciju našeg odnosa prema poslu i prema svim onim elementima koji ga prate. Zakonodavac je, želeći da neke stvari dovede u red, doneo mnoge Zakone i podzakonska akta koja su usklađena sa zakonodavstvom Evropske unije.                    

Samim time, brzina promena regulative počinje da pretiče mogućnosti praćenja istih od strane privrednika, koji, u uslovima ekonomske krize, težište bacaju na preživljavanje ili održavanje sopstvenog prihoda. U tom slučaju praćenje propisa postaje dodatna noćna mora.

Pored toga, svaki potez privrednika mora imati svoj trag u knjigovodstvu, pa se stvara dodatni pritisak da se i taj aspekt ispuni u celosti.

Znajući sve ovo, uskladili smo svoje poslovanje kako bismo, proširenom lepezom usluga, pomogli privrednicima da se u potpunosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti i uvećanju sopstvenih prihoda.

Poslednjih godina, sve više osnivamo i vodimo firme gde su osnivači strane firme i pojedinci koji žele da udju sa svojim proizvodima na naše tržište i tržišta naših suseda. Pošto nam komunikacija na engleskom jeziku nije strana, sporazumevanje sa njima u svim oblastima poslovanja je uspešno. Za sada imamo firme osnivače iz Italije, Austrije, Lihtenštajna i Norveške, a imamo interesente iz Nemačke i Grčke.

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva informacija tu je Tefter doo - knjigovodstvena agencija, a o delatnosti, više saznajte na stranici Knjigovodstvene usluge.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas