Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Proverbum doo - prevodilačke usluge

Prevodilačka agencija, usluge prevođenja opštih, poslovnih, finansijskih, stručnih, tehničkih i pravnih tekstova. Prevođenje internet stranica i lokalizacija programa. Više o firmi Proverbum doo - prevodilačke usluge

Guten Tag

Škola nemačkog jezika, opšti, specijalizovani i intenzivni kursevi nemačkog jezika za decu i odrasle, poslovni nemački, priprema za polaganje za ZERTIFIKAT DaF i A1 nivo. Više o firmi Guten Tag

Centar za muzičko obrazovanje Muzika - škola muzike

Škola muzike u Novom Sadu. Kursevi muzike. Muzičke radionice za decu. Škola gitare, škola klavira, škola pevanja, časovi solfeđa i teorije muzike. Više o firmi Centar za muzičko obrazovanje Muzika -  škola muzike

Za porodicu

Teenage disco - žurke za mlađe tinejdžere

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kada dete ima 10, 11, 12 ili 13 godina, ono je prestaro za posetu igraonicama, ali je i premlado za samostalne izlaske u grad. Ako i Vaše dete pripada ovoj generaciji između, verovatno ne znate šta biste s njim, jer, što je potpuno normalno, ono želi da se zabavi sa vršnjacima. Sada postoji mesto baš za klince u nežnim godinama, na kojem će se izđuskati do mile volje, a pritom biti savršeno bezbedni.

Diskoteka za decu, VirtualniGrad


Tenaage disco je novi projekat dečije igraonice O-klub, namenjen deci uzrasta od 10 do 14 godina, sa ciljem da im se ponudi mesto na kojem će zadovoljiti svoju potrebu za druženjem, muzikom, pokretom, zabavom, upoznavanjem vršnjaka i ostalim aktivnostima koje su svojstvene ludim godinama.

Diskoteka za decu, jedina u Novom Sadu, nalazi se u zgradi Pozorišta mladih, i sadrži dva različita prostora, a kad će se koji koristiti zavisi od broja dece. Oba prostora imaju light show sa disko kuglom i reflektorima, ozvučenjem i plazma TV-ima, a za muziku i adekvatnu animaciju pobrinuće se DJ.

Postoje dva termina u kojima će se organizovati žurke za decu: od 21.30 do 24 časa, ili od 10 do 13 časova. Deca dolaze u pratnji roditelja, koji biraju da li će ostati na zabavu ili će potpisati jednu vrstu dogovora da ostavljaju dete. Da biste znali da su Vaši klinci sigurni, dozvoljena su samo bezalkoholna pića, a pušenje je zabranjeno. Ulaz je besplatan, pa ovakva žurka, koja će sigurno uveseliti Vaše dete, neće predstavljati dodatni trošak Vašem porodičnom budžetu. Teenage disco će se tokom leta organizovati svakog utorka, od 20 do 22 časa.

Žurke za decu, VirtualniGrad


Imati 10 ili 13 godina neponovljivo je i divno...setite se i sami! Učinite da Vaše dete ovaj period pamti po nečemu lepom, posebnom i uzbudljivom, a uz to i brižljivo kreiranom baš prema njihovom uzrastu i potrebama. Mlađi tinejdžeri, kao što su Vaš sin ili kćerka, imaju prava da se druže i uživaju, ali i da budu sačuvani od loših uticaja.  A tome možete doprineti ponajviše Vi, pravilnim usmeravanjem. Upravo kako je rekao aforističar Branislav Putnik - Ne dozvolite da slobodno vreme postane izgubljeno!

Zato su prava stvar za klince njihovih godina nezaboravne žurke i diskoteka za decu, u organizaciji O klub-a.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas