Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dunav - hotel i restoran

Hotel i restoran na obali Dunava, riblja čarda i pristanište, turističke ture, smeštaj i prenoćište, organizacija i sale za poslovne ručkove, proslave i svadbe. Više o firmi Dunav - hotel i restoran

Digitalno snimanje zuba DentalScan

Digitalno snimanje zuba, kostiju lica i vilica. OPT snimanje zuba, telerendgen zuba, temporomandibularni zglobovi, dentalni radiogram, 3D snimanje zuba. Više o firmi Digitalno snimanje zuba DentalScan

Adrenalin park Zemlja čuda

Adrenalin parkovi u Novom Sadu i u Bačkom Petrovcu. Zabava za sve generacije. Team building za firme. Porodično druženje uz popust. Proslave dečijih rođendana. Više o firmi Adrenalin park Zemlja čuda

Ex Yu

Tarik Filipović osvojio otkaz

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Otkaz, koji je dobio čuveni hrvatski voditelj kviza Tko želi biti milijunaš, Tarik Filipović, dokaz je da, bez obzira na to koliko omiljen bio, on ipak nije super zvezda kojoj je baš sve dopušteno. Motiv otkaza, kako tvrde na televiziji, bili su Tarikovi neprimereni komentari u poslednjem izdanju kviza Tko želi biti milijunaš, od četvrtka 24. oktobra 2009. godine, kada je na račun zagrebačke bolnice za decu, izjavio:

Ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći...ne znam gdje je završio sav taj novac.

Navodno, pomenuti voditelj već duže vreme nije u milosti glavešina sa HTV-a. Tražen je samo povod za otkaz, koji je, na kraju, zvanično i dobio u petak. Međutim, ono što se krije u osnovi otkaza jeste velik broj pritužbi gledalaca, na Tarikove oštre šale, kojima ume na vrlo neumesan način, da ponižava učesnike u kvizu.

Ono što je vrlo važno napomenuti jeste da, za ovaj postupak, nije odgovarao samo Tarik, već i svi njegovi nadređeni, koji su takođe kažnjeni. Urednik Kontakt programa, Mario Sedmak, smenjen je, i na njegovo mesto je postavljen Tomislav Štengl. Maja Jurković, urednica emisije, biće kažnjena smanjenjem plate za 30%, dok će Elizabet Homsi, urednici Zabavnog programa, koja nije u direktnoj vezi sa kvizom Želite li da postanete Milijunaš, biti skinuto 10% od plate.

Ovaj fijasko mogao je biti sprečen pravovremenim izbacivanjem Tarikovih uvredljivih reči, obzirom na to da se Milijunaš snima unapred. Činjenica da ništa nije urađeno po pitanju sankcionisanja uvredljive izjave, dodatno je razljutila Domagoja Burića, direktora programa HTV-a koji je na pomenut način kaznio sve direktne i indirektne učesnike. Međutim, njegova odluka nije jednoglasno prihvaćena. Direktor HRT-a, Vanja Stulić, insistira da se kviz Želite li da postanete Milijunaš nastavi, sa Tarikom u ulozi voditelja.

Do smanjenja plata, Tarikov honorar je iznosio 50.000 kuna (oko 7.000 evra). Nakon smanjenja plata, pao je na samo 35.000 kuna (oko 4.800 evra). Međutim, zbog svoje nesmotrene izjave, ostao je i bez tih 35.000 kuna.

Čini se da se isplati držati jezik za zubima.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas