Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
  • Tapetarija Maki doo
Pošaljite poruku firmi Tapetarija Maki doo:
Tapetarija Maki doo
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Tapetarija Maki doo Novi Sad

Adresa:
Dubrovačka bb,
21000 Novi Sad
Telefoni:
021 63...Klik za prikaz celog broja
021 64...Klik za prikaz celog broja
065 54...Klik za prikaz celog broja

http://www.tapetarijamaki.com
Tapaciranje i restauracija kućnog i kancelarijskog nameštaja, vrata, unutrašnjosti automobila na štofovima, eko koži i prirodnoj koži. Prodavnica mebl štofova.
Kliknite za veću sliku - Tapetarija Maki
Tapetarija Maki
Kliknite za veću sliku - Tapaciranje nameštaja
Tapaciranje nameštaja
Kliknite za veću sliku - Tapetarske usluge
Tapetarske usluge
Kliknite za veću sliku - Tapaciranje dvoseda i troseda
Tapaciranje dvoseda i troseda
Kliknite za veću sliku - Usluge tapaciranja
Usluge tapaciranja
Kliknite za veću sliku - Tapaciranje na štofovima, eko i prirodnoj koži
Tapaciranje na štofovima, eko i prirodnoj koži
Kliknite za veću sliku - Restauracija nameštaja
Restauracija nameštaja
Kliknite za veću sliku - Tapaciranje kaučeva
Tapaciranje kaučeva
Kliknite za veću sliku - Tapaciranje fotelja
Tapaciranje fotelja
Kliknite za veću sliku - Tapetarski radovi
Tapetarski radovi
Kliknite za veću sliku - Tapetarska radnja
Tapetarska radnja
Kliknite za veću sliku - Tapetarski materijal
Tapetarski materijal

Segmentiranjem delatnosti tapaciranja na konkretne i specifične potrebe klijenata, Tapetarija Maki omogućava brzu, kvalitetnu i visoko specijalizovanu uslugu. Tapaciranje i restauracija nameštaja i unutrašnjosti vozila se obavlja na štofovima, eko koži i prirodnoj koži.


TAPACIRANJE KUĆNOG NAMEŠTAJA

Opremanje stambenog prostora pažljivo odabranim nameštajem, uz dizajnerske savete, osvežiće Vaš dom i produžiti vek trajanja Vašeg nameštaja. Obnavljanjem pohabanog nameštaja svežim materijalima, bojama i dezenima, vraćate izgubljenu toplinu svom domu. Kako se tkanine i sunđeri vremenom troše i skupljaju prljavštinu i prašinu, tapaciranje nameštaja je neophodno i da biste sačuvali zdravlje svojih najmilijih. Tapetarija Maki vrši sve tapetarske usluge:  tapaciranje kaučeva, dvoseda, troseda, fotelja i stolica.


TAPACIRANJE KANCELARIJSKOG NAMEŠTAJA

Otvaranje firme je dovoljno naporan posao da biste svoje dragoceno vreme trošili na odabir boje, dezena, oblika i veličine nameštaja za kancelariju. Tu smo da Vam pomognemo da donesete najbolju odluku, a u skladu sa Vašim potrebama. Opremanje kancelarijskog enterijera je mnogo više od prostog popunjavanja prostora. Pravim odabirom, u koji ulažete vreme, trud i sredstva, Vi svojim poslovnim partnerima pokazujete koliko Vam je stalo do njihovog dobrog osećaja kada se nađu u Vašoj kancelariji. Klasičan ili moderan, kancelarijski nameštaj odražava i Vaš odnos prema delatnosti koju obavljate. Urednost i praktičnost enterijera pomoći će Vam da bolje obavljate svoj posao.


TAPACIRANJE VRATA

Tapaciranje ulaznih vrata, u stambenim ili poslovnim prostorima, osim što unosi svežinu u enterijer, takođe je i dobra zvučna i toplotna izolacija. Oblaganje vrata specijalizovanim materijalima, doneće Vam neophodan mir i tišinu.


TAPACIRANJE NAMEŠTAJA U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

Tapaciranje stolova i stolica u restoranima, kafićima i klubovima mora da zadovolji potrebe Vaših gostiju. Osim praktičnosti, nameštaj u ugostiteljskim objektima koji poseduje i estetsku vrednost privući će veliki broj klijenata. Vašim gostima je najvažnije da se kod Vas osećaju kao kod kuće. Opuštenu atmosferu ne stvara samo muzika ili usluga koju pružate, već i izgled nameštaja u kojem će oni uživati koliko i Vi.

Ukoliko ne možete da pronađete nameštaj koji odgovara Vašim potrebama, Tapetarija Maki će Vam rado izaći u susret. Izrada novog tapaciranog nameštaja ili kožnog nameštaja po meri je jedna od odlika, i jedan od mnogobrojnih razloga, što ozbiljni i odlučni klijenti biraju upravo nas za usluge tapaciranja.

Nakon više od decenije poslovanja, pažljivog rada i ispunjavanja i najsitnijih zahteva klijenata i usavršavanjem u poslu, Tapetarija Maki je u mogućnosti da Vam ponudi ono najvažnije – svežinu i toplinu Vašeg doma.   

U okviru tapetarije, nalazi se i prodavnica mebl štofova.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 40
Ukupno: 28213
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas