Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

DaF-PERFEKT, škola nemačkog jezika, kursevi za decu i odrasle, poslovni nemački. Pripremna nastava za sticanje ÖSD diplome i usluge prevođenja sa nemačkog. Više o firmi DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

Stomatološka ordinacija Delić Dent

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, besplatan stomatološki pregled, povoljne cene stomatoloških usluga, bezbolne intervencije. Savremeni trendovi u lečenju. Više o firmi Stomatološka ordinacija Delić Dent

Ex Yu

Crnogorci organizovali takmičenje u ležanju

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Crnogorci su zaista nadmašili sami sebe i dokazali da vicevi o crnogorcima možda i nisu toliko bez osnova. Dok drugi organizuju takmičenja u kuvanju, ispijanju piva, muzici i drugom, samo oni mogu da izmisle takmičenje u ležanju.

Crnogorci organizovali takmičenje u ležanju

U duhu šala koje se zbijaju na račun Crnogoraca, u mestu Brezna, nadomak Nikšića, organizovano je takmičenje u ležanju. Lokacija ovog interesantnog takmičenja bila je smeštena u jednom etno selu, a učesnici su imali izuzetno težak zadatak - da se izležavaju u senci stogodišnjeg Javora i ne ustaju ni po koju cenu, čak ni zbog fizioloških potreba.

Ukupno je učestvovalo deset takmičara, a najuporniji, koje je očekivala titula najveće lenštine i nagrada od 200 evra, izdržali su 24 sata u ležećem položaju. Neki od njih su poneli knjige kako bi prekratili vreme, neki laptopove, a neki su jednostavno odmarali na travi. Nakon tačno 24 sata konstantnog ležanja, Ivan Perišić, Gorana Jovović i Žarko Simović iz Nikšića i Marko Ðurović iz Podgorice, odlučili su da odustanu od dalje borbe i podele nagradu od 200 evra na ravne časti.

Ko kaže da lenčarenje nikada nikom nije donelo korist? Ovo je bila prilika da se za 24 sata zaradi 50 evra. Nisu ni Crnogorci ludi.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas