Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Unispromet doo - stovarište drvene građe:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Unispromet doo - stovarište drvene građe

Adresa: Klisanski put 30, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 64 14 422, 064 16 57 292SUŠENO DRVO I PROIZVODI OD DRVETA

Drvena građa iz građare Unispromet na raspolaganju je, pored stolara, i onima koji žele da uštede i sami nabave sušeno drvo od kojeg će stolari nešto praviti, ili bi se lično okušali u stolarskim majstorijama u svom domu.

Proizvodi od drveta, sušeno drvi, Unispromet doo


Pored robe (daske, grede, štafle, letve), mušterijama se nudi i uslužna obrada drveta:

  • sečenje drveta po meri
  • abrihtovanje drveta
  • hoblovanje drveta
  • obrada ivica drveta
  • ugradnja i montaža


Ukoliko naručujete usluge stolara, možete znatno uštedeti kada sami nabavite materijal. Proći ćete jeftinije i uštedećete vreme, jer ćete naći sve na jednom mestu. Ukoliko se nedovoljno razumete u sušeno drvo, ovde će Vam rado dati sve informacije i posavetovati kako da uspostavite najbolji odnos cene drvene građe i njenog kvaliteta.

Takođe, mogu da se naruče i stolarski proizvodi od drveta, pa ukoliko već niste našli stolara, a trebaju Vam stolarske usluge, u Unisprometu će Vam dati preporuku za iskusne stolare sa kojima ovo stovarište drveta stalno sarađuje.

Obzirom da je delatnost Unisprometa proizvodnja rezane građe i prerada drveta, njihova  sušara za drvo je na raspolaganju i kupcima koji poseduju sopstveno sirovo drvo. Uslužno sušenje drveta će Vam omogućiti da od njega nešto i napravite.


Ukoliko Vas zanima repromaterijal za stolare, više informacija naći ćete na stranici Unispromet doo - stovarište drvene građe.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas