Kvalitetne stomatološke usluge iz: konzervativne i estetske stomatologije, stomatološke protetike, dečije stomatologije, oralne hirurgije i ortodoncije.

Žiža Popović Dent 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

09 - 20H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

09 - 20H

Subota

09 - 13H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Žiža Popović Dent

Najsavremenijim metodama u stomatologiji u moderno opremljenoj Stomatološkoj ordinaciji Žiža Popović Dent, možete dobiti sve što je potrebno za zdravlje i lepotu Vaših zuba.

Dr Nikolina Žiža i dr Mirjana Marković, čine tim Stomatološke ordinacije Žiža Popović Dent, u cilju da vam pruže poverenje i da se u ordinaciji osećate prijatno i opušteno. U ordinaciji nema mesta za strah, jer su spremne da izađu u susret Vašim željama da uvek budete zdravi a Vaš osmeh savršeno blistav.

Ordinacija Žiža Popović Dent nudi Vam stomatološke usluge iz oblasti:
  • Konzervativne i estetske stomatologije
  • Stomatološke protetike
  • Dečije i preventivne stomatologije
  • Parodontologije i oralne hirurgije
  • Ortodoncije
BOLESTI USTA I ZUBA

Redovnim odlaskom kod stomatologa i održavanje oralne higijene usta i zuba, ranom dijagnozom promena na strukturi zuba, predstavlja prvi korak za zaštitu od nastanka karijesa, kao infektivnog oboljenja tvrdih zubnih struktura.

U zubnoj ordinaciji Žiža Popović Dent za uklanjanje karijesa koriste se savremeni stomatološki materijali i savremen metod rada.

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Nedostatk jednog ili više zuba za pacijenta ima zdravstveni i estetski značaj. Teško je imati lep osmeh, kada su Vam zubi oštećeni ili ako nedostaju. Stomatološka protetika omogućava da izgubljene zube nadoknadite mobilnim i fiksnim protezama, čiji se rad zasniva na detaljnoj dijagnostici, lečenju potpornog aparata i rehabilitaciji.

Postoji više faktora u samoj rehabilitaciji:

  • Fizički nadoknađuje se izgubljeno zubno tkivo, ponovo se uspostavlja kontinuitet zubnog niza, samim tim se poboljšava mastikacija (žvakanje), govor, zaustavlja se opterećenje mastikatorne (žvaćne) muskulature i rehabilituje se temporomandibularni (vilični) zglob.
  • Psihološki pacijent se oseća samouvereno jer je pored terapijskog zadoovljen i estetski momenat.
BEZMETALNE KERAMIČKE KRUNICE

Gubitak jednog ili više zuba može prouzrokovati pomeranje ostalih zuba u vilici, nepravilno žvakanje, bolovi u viličnom zglobu. Najbolje rešenje za uklanjanje ovakvih tegoba jeste ugradnja bezmetalnih keramičkih krunica. Bezmetalna keramička krunica pored svoje estetske vrednosti, ima i veliku prednost u odnosu na metalo-keramičke krune. Njihova prednost se ogleda u potpunoj bikomptabilnosti sa susednim tkivima, nemogućnost alergijskih reakcija, vrhunska preciznost izrade kao i odsustvo metalnog ruba.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Beljenje ili izbeljivanje zuba, jedan je od najpopularnijih aspekata estetske stomatologije. U stomatološkoj ordinaciji pružaju se najlepše usluge iz estetske stomatologije a to je beljenje zuba i zubni nakit. Pacijent već nakon jednog tretmana može biti zadovoljan postignutim rezultatom, a postupak je bezbolan i komforan za pacijenta.

DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

U ordinacij najmlađim pacijentima posvećuje se velika pažnja. Korisnim savetima roditeljima i deci, daje se značaj koliko je važna redovna poseta stomatologu i pravilno održavanje oralne higijene.

Za dete važan je prvi susret sa zubarom zbog:

  • Kontrole zdravlja usta i zuba i praćenja razvoja orfacijalnog sistema
  • Zbog razbijanja straha od nepoznatog, komunikacije i sticanja navike na stomatološku ordinaciju.
  • Period smene zuba, mešovite denticije i stalne denticije jednako je važan kao i raniji period.
HIJALURONSKI FILER

Ako želite da uklonite fine linije ili duboke bore sa lica, hijaluronski fileri su najbolje rešenje da bi postigli mladolik izgled lica i potpuno prirodan osećaj bez velikih hirurških intervencija.

Hijaluronski filer je čista kristalna hijaluronska kiselina koja se 50% od njenje ukupne količine nalazi u koži.

Sam tretman filerima čini da se nadoknadi resorbovana hijaluronska kiselina te povrati svežina i prirodan izgled lica i usana. Ovom tretmanu podjednako se mogu podvrgnuti i muškarci i žene koji žele da odole starenju.

Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent, posvećuje pažnju i budućim majkama, sa korisnim savetima i informacijama koliko je važno dojenje za  razvoj orofacijalnog sistema za njihovu bebu.

Svakog meseca organizuju se posebne AKCIJE na pojedine stomatološke usluge. Sve informacije o ovim izuzetnim pogodnostima, možete dobiti na kontakt telefon stomatološke ordinacije Žiža Popović Dent.

Sajt: http://www.zizapopovicdent.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Zorana M. 29. јула 2018. 21:14
Vaša ocena

Jako sam zadovoljna uslugom u ordinaciji. Super ste!

Minja 29. јула 2018. 21:12
Vaša ocena

U ordinaciji vlada posebna pozitivna energija, kompletno osoblje veoma ljubazno 🙂