Stomatološka ordinacija Delić Dent, u Novom Sadu, pruža sve vrste stomatoloških usluga, po pristupačnim cenama. Intervencije su bezbolne, materijali vrhunski, a procedure minimalno invanzivne.

Delić Dent 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-20H

Utorak

8-20H

Sreda

8-20H

Četvrtak

8-20H

Petak

8-20H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

Delić Dent

Biti nasmejan, zdrav i samopouzdan svakako je nešto čemu svi težimo, a za šta su, između ostalog, neophodni i zdravi zubi. Zdravlje zuba utiče na stanje celokupnog organizma, dok su beli, blistavi zubi odlika uspešnih, samopouzdanih i srećnih ljudi, ljudi koji se ne srame svog osmeha i nemaju potrebe da ga skrivaju.

Stomatološka ordinacija Delić Dentu Novom Sadu, učiniće sve da i vi postignete ili održite blistav osmeh i zdrave zube, kao i da eliminišete bol i neprijatnost. Uz besplatan stomatološki pregled i detaljan plan terapije, na korak ste bliže do savršenih zuba i zdrave usne duplje, a dalje su vam na raspolaganju sve stomatološke usluge.

Ordinaciju vodi stomatolog dr Gordana Delić koja se svakom pacijentu posvećuje ponaosob, a pohađa i brojne kurseve iz određenih grana stomatologije, prati kongrese i simpozijume iz svoje struke, kako bi neprestano bila u koraku sa najsavremenijim dešavanjima i svojim pacijentima ponudila najbolje.

Sve stomatološke intervencije obavljaju se uz pomoć najkvalitetnijih i najdugotrajnijih materijala. Prate se savremeni trendovi u lečenju i protetici, stoga su i sve intervencije bezbolne, jer se lokalna anestezija ne naplaćuje dodatno.

U ordinaciji se veoma vodi računa da procedure budu minimalno invanzivne i da se maksimalno sačuva zdravo tkivo. Svaki proces koji ima smisla lečiti se leči, a uklanja se samo obolelo tkivo.  Vađenju zuba se pristupa samo u izuzetnim slučajevima, kada je gnojni proces u velikoj meri opkolio koren, dok su estetske procedure bez štetnih efekata.

Vrhunska estetika, funkcionalnost, dugotrajnost i zadovoljan pacijent! – parola je kojom se ova stomatološka ordinacija vodi.

POPRAVKA ZUBA

Popravka zuba je jedna od najčešće traženih stomatoloških usluga i spada u domen konzervativne stomatologije. U ordinaciji se sanacija karijesnih i nekarijesnih lezija i zamena dotrajalih neadekvatnih plombi vrši kompozitnim materijalima ili glasjonomer cementima.

LEČENJE ZUBA

Lečenje zuba ili endodoncija podrazumeva vađenje živca (upaljenog ili nekrotičnog), pri čemu se vrši obrada kanala korena zuba ručno ili mašinskim instrumentima, a nakon toga punjenje kanala korena odgovarajućim materijalima.

Olakšavajuće za pacijenta je što nije neophodno da ide na snimanje, jer se određivanje dužine kanala vrši instrumentom koji meri dužinu kanala, pa pacijenti štede na vremenu, a trudnice ne moraju da trpe štetno zračenje.

Stomatolog vodi računa da se živac izvadi i napuni celom dužinom kanala, kako zubi ne bi bili osetljivi na zagriz (ukoliko je deo obolelog zivca ostao u kanalu korena) i kako ne bi došlo do patološkog procesa (cista) na vrhu korena.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija omogućava da vaši zubi postanu blistavi i beli, na jednostavan i neagresivan način. U ovoj oblasti, u ponudi stomatološke ordinacije Delić Dent nalaze se:

  • Izbeljivanje zubabeljenje zuba u ordinaciji (potrebne su 3 seanse američkim proizvodima i uz upotrebu lasera, uz koji se efekat beline pojačava), Kućno beljenje zuba (noćno) uz pomoć silikonskih kalupa
  • Hijaluronski fileri i Botoks – dobija se dodatna mladolikost i svežina
  • Kompozitne i keramičke faseteKeramičke krune – za boju, oblik i položaj zuba o kojima ste oduvek maštali

Izbeljivanjem zuba u ovoj ordinaciji moguće je izbeliti čak i avitalne (mrtve zube) koji imaju nimalo privlačnu, sivo-smeđu boju.

DEČIJA STOMATOLOGIJA

Uz puno strpljenja, pažnje, osmeha i topline, u ordinaciji Delić Dent veoma uspešno se radi sa mališanima različitih uzrasta. Pristup stomatologa je takav da deca ne osećaju strah niti neprijatnost i rado dolaze na stomatološki pregled.

Veoma je važno dovesti dete kod stomatologa na vreme, kako bi se obavio pregled i obuka o pravilnom održavanju oralne higijene od malih nogu.

Ordinacija vam je na raspolaganju i za sve ostale usluge namenjene najmlađima, kao što su popravke zuba, zalivanje fisura itd.

ORTODONCIJA

Iskrivljeni ili izbačeni zubi svakako su neestetski, a dodatno mogu i da smetaju za govor ili žvakanje hrane. Ove nepravilnosti se mogu regulisati uz stručnu pomoć. Ispravljanje položaja zuba obuhvata:

  • Mobilne proteze za ispravljanje zuba – skidaju se tokom dana
  • Fiksne proteze za ispravljanje zuba – nose se oko 2 godine i ne skidaju se
  • Keramičke ili metalne bravice, spoljašnje ili unutrašnje (nevidljive)
MOBILNA I FIKSNA PROTETIKA

Ostati bez jednog ili više zuba dovodi do niza problema i neprijatnosti. Stoga, najpametnije je na vreme se pobrinuti o regulisanju bezubosti i naći najadekvatnije zamene za nedostajuće zube.

Mobilne i fiksne proteze predstavljaju rešenja za totalnu ili parcijalnu bezubost i pomažu, kako kod estetske funkcije, tako i kod funkcija govora i žvakanja hrane.

Mobilne proteze namenjene su bezubim ili krezubim pacijentima, a mogu biti totalne ili parcijalne akrilatne ili skeletirane.

Fiksne proteze ili krunice su veštačke nadoknade i mogu biti metalokeramičke i keramičke – cirkonijum krune, koje predstavljaju savršenstvo estetske stomatologije. Cirkonijum krune mogu biti izrađene ručno ili mašinski od blokova keramike.

ORALNA HIRURGIJA I PARODONTOLOGIJA

U različitim situacijama, mogu vam zatrebati usluige koje obavlja oralni hirurg, a neophodne su kako bi vam rešile probleme u usnoj duplji. Na raspolaganju su:

  • hirurško vađenje zuba
  • resekcija vrha korena – apikotomija
  • uklanjanje zubnih ili viličnih cista
  • uklanjanje frenuluma – resice
  • plastika vestibuluma
  • ugradnja implantata

Lečenje parodontopatije, koja je danas jedna od najčešćih bolesti, se vrši na dva načina – konzervativno (uklanjanje kamenca i obrada parodontalnih džepova) i hirurško (ugradnja veštačke kosti).

Određene stomatološke isluge obavljaju se  kroz saradnju sa specijalistima iz oralne hirurgije, ortodoncije, protetike i parodontologije, što omogućava da se što efikasnije i u najkraćem mogućem roku otklone sve tegobe pacijenata.

Ambijent ordinacije je moderan i umirujuć, dok osoblje čini sve da se osećate lagodno i opušteno. Ljubaznost, pristupačnost i stručnost doprinose da se osećate slobodnim da pitate sve što vas interesuje iz domena stomatologije i dobijete tačne odgovore, uz strpljenje i prijateljski odnos. Poverenje u svog stomatologa čini da vremenom nestane svaki osećaj nelagodnosti ili straha i da vam odlazak kod stomatologa bude nešto uobičajeno i nimalo stresno.

Dodatni benefiti pacijenata stomatološke ordinacije Delić Dent, Novi Sad, su garancija od godinu dana na sve stomatološke usluge, povoljne cene stomatoloških usluga i popusti za trudnice, studente, penzionere i mladence, kao i porodični paketi i plaćanje na rate.

Stomatološku ordinacu Delić Dent predstavili smo i na sajtu www.ordinacije.info.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Milorad Miki 5. августа 2018. 16:03
Vaša ocena

Sve pohvale 🙂

Jovana J. 5. августа 2018. 15:58
Vaša ocena

Super ordinacija, jako sam zadovoljna sa uslugama!!!