Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Psihijatrijska ordinacija Baračkov

Psihijatrijski pregled, psihoterapija, porodična terapija, saveti psihijatra, radionice. Lečenje zavisnosti, depresije, psihičke bolesti, anksioznosti. Više o firmi Psihijatrijska ordinacija Baračkov

CaVita centar - tretmani kavitacije

Tretmani za oblikovanje tela: kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija. Uklanjanje masnih naslaga. Prodaja krema, losiona i balzama za telo. Više o firmi CaVita centar - tretmani kavitacije

Komar szr - proizvodnja somuna

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva. Više o firmi Komar szr - proizvodnja somuna

Za lakše poslovanje

Štampani zid, štampani beton i veštački kamen

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Želite da postignete vrhunski estetski efekat i dobru zvučnu izolaciju u Vašem ugostiteljskom objektu? Štampani zid, štampani beton i veštački kamen su metode koje će Vam to omogućiti, a koje Vam odnedavno nudi molerska radionica Rajla. Iskusni i kreativni majstori ulepšaće Vaš objekat i doprineti baš onim osobinama koje su mu potrebne da bi zadovoljio sve kriterijume.

Veštački kamen


Poznato je da je veštački kamen veoma lep ukras, koji objektu daje poseban izgled. U Rajli se obavlja prodaja veštačkog kamena, kao i njegova ugradnja. Izrada štampanog zida i štampanog betona koju vrši ova molerska radionica takođe je vizuelno dopadljiva i vrlo upečatljiva.

Štampani zidovi, kao i štampani beton, nanose se u slojevima, a sve tri opcije izdržljivije su od običnog kamena. Budući da su slojevi kloji se nanosi deblji, stvaraju se izuzetne zvučno-izolacione karakteristike, koje su, priznaćete, vrlo bitne za jedan restoran, kafe ili hotelski objekat. Dodatna prednost je što se ovakvi zidovi mogu prefarbavati, ukoliko poželite da promenite boju ili osvežite objekat u budućnosti.

Štampani zid i štampani beton


S obzirom da će kvalitetna zvučna izolacija ugostiteljskog objekta biti obaveza svakog vlasnika, pored neke od ovih metoda (štampanog zida, štampanog betona ili veštačkog kamena), molerska radionica Rajla će Vam ponuditi i akustične kutije od gipsa (profila), u koje se stavlja izolacioni materijal azmafon, koji je odličan i za izolaciju toplote, a smanjenje buke je zagarantovano!

Ukoliko se odlučite da i Vaš ugostiteljski objekat krasi štampani zid, štampani beton ili veštački kamen, Rajla Vam je na raspolaganju sa svojim uslugama najvišeg kvaliteta.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas