Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ordinacija za alergijske bolesti dr Kikinđanin

Ordinacija za alergijske bolesti dr Veselin Kikinđanin, alergija u trudnoći, alergijski testovi, lečenje alergije kod dece, testiranje na alergiju, alergolog. Više o firmi Ordinacija za alergijske bolesti dr Kikinđanin

Maneks doo - prodaja obojenih metala

Prodaja obojenih metala: bakarne žice i cevi, bakarni i mesingani limovi, bakarne i mesingane šine i šipke, instalacioni kablovi. Otkup sekundarnih sirovina. Više o firmi Maneks doo - prodaja obojenih metala

Za kancelariju

Šta su eksterne poslovne funkcije sajta?

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ove poslovne funkcije sajta se vrše nad spoljnim korisničkim ili ciljnim grupama. Najčeće, pod ovim funkcijama sa podrazumeva plasman informacija o proizvodima ili uslugama potencijalnim kupcima. Ređe, ali kod svih ozbiljnih firmi, posebna pažnja se pridaje podršci postojećim kupcima. Vrlo retki slučajevi u nas su razvoj i rad funkcija nad nekim drugim grupama: dobavljači, mediji, korisnici koji danas nisu postojeći kupci ali će to postati sutra i drugo.

Kada se odlučujete o vrsti poslovnih funkcija koje će se implementirati u sajt, razmislite dobro o tome da li je to moguće, da li imate dovoljne resurse (pre svega ljude i znanje) da to uradite. Drugo, o čemu treba voditi računa, je da ne preterujete sa idejama a koje se ne mogu realizovati. Na primer, ne treba razvijati funkciju rada sa medijima ako niste prethodno razvili vlastite informacione funkcije prema kupcima i potencijalnim kupcima.

Da bi ove funkcije razvili kako treba, podrazumeva se da prethodno morate definisati grupe sa kojima radite, odrediti njihove karakteristike, proučiti šta rade konkuretni a potom postaviti ciljeve, dobro ih testirati, korigovati, a tek potom planirati aktivnosti, poruke i drugo.

Izvod iz zbirke znanja - Kako da poslujem bolje? - VirtualniGrad


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas