Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođe, knjigovodstvo za STR i SZTR, ugostiteljstvo, trgovinu, zanatstvo, udruženja građana. Izrada kalkulacija, obračun poreza. Više o firmi Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije

Proizvodnja kožne galanterije. Predmeti od kože: kožni kaiševi, kožne torbe, kožni novčanici, kožni privesci, sitna kožna galanterija, lovna oprema. Više o firmi Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije

Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Pedijatrijski pregledi dece, ultrazvuk kukova, glave, stomaka i pojedinačnih organa. Pregledi dečijih specijalista. Školica za roditelje i buduće roditelje. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Za porodicu

Šta je važno kod profesionalne tetovaže?

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Odlučili ste se za tetoviranje, ali vas je strah od nekvalitetno urađene tetovaže, eventualnih reakcija kože, nedovoljno profesionalnog pristupa? Najpre se raspitajte ko je poznat i priznat tattoo majstor u Vašem gradu, ko u tetoviranju ima višegodišnje po mogućnosti i višedecenijsko) iskustvo, pogledajte fotografije tetovaža koje je majstor za tetoviranje do sada uradio, saznajte u kakvim uslovima radi.

Profesionalne tetovaže, American Way


Iako nisu nevažan, cene tetovaža ipak ne bi trebalo da budu presudan faktor oko odabira tattoo studija. Postoje neke mnogo važnije stvari koje je potrebno da saznate pre nego što se upustite u priču sa tetoviranjem.


Strelisan i profesionalan pribor za tetoviranje

Jedan od osnovnih uslova za bezbedno tetoviranje je sterilisan pribor i visoka higijena. Potpuno je nezamislivo odlučiti se na tetovaže kod nekog ko radi pod sumnjivim higijenskim uslovima i za čiji pribor niste sigurni koliko je profesionalan i bezbedan po ljudsko zdravlje. Kada znate da se sve obavljha po propisanim uslovima, tada se možete opustiti i prepustiti rukama stručnjaka.

Tattoo studio American Way, čiji tattoo majstor Đaner radi ovaj posao u Novom Sadu već decenijama, kaže da se kod njih koristi najsavremenija medicinska zaštita klijenata, ali i osoblja. Oprema koju koriste je Spaulding and Rogers USA, boje za tetoviranje Eternal i :Mickey Sharpz .


Preciznost tetovaže i umetnički izraz

Želite da dobijete baš onakvu tetovažu kakvu ste zamislili? Imate crtež i želite baš to? Ili, možda, imate ideju u glavu, ali od tatoo majstora očekujete da je on realizuje?

Tetoviranje Novi Sad, American Way


Ovo možete očekivati samo od nekog ko je već uigran u svom poslu i čija ruka je mirna i precizna. Podrazumeva se, dobar tattoo majstor mora imate i dosta umetničke aspiracije, kako bi dočarao na crtežima po vašoj koži baš one scene koje želite da nosite na sebi. Dobar tattoo majstor umeće da prepozna vaš estetski izraz i predloži vam rešenje kojim ćete biti zadovoljni.

Takođe, važno je da tetovaža bude postojana, da se boje ne razmrljaju, niti da se smanji njihov intenzitet, te je i iz ovog razloga važno da vaš izbor padne na nekog ko ima iskustva i znanja.


Ukoliko želite da pogledate i ostale delatnosti kojim se ovaj tattoo studio bavi, ako vas zanimaju cene tetovaža, slike tetovaža ili kontakt podaci, pogledajte prezentaciju Studio za tetoviranje American way, Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas