Ginekološki pregledi,prenatalna dijagnostika, praćenje trudnoće, lečenje steriliteta, vantelesna oplodnja, estetska hirurgija, ultrazvuk dojki.

Genesis 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
15
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 13H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Genesis

Kroz sve periode života, od detinjstva pa do starosti, ženske osobe moraju voditi računa o svojim reproduktivnim organima. Redovni ginekološki pregledi obavezni su za sve polno zrele žene, ali ukoliko se primete neke promene, i ranije treba odvesti žensko dete na ovakvu vrstu pregleda. Osnovni cilj je očuvanje zdravlja žene i očuvanje reprodukcione sposobnosti.

Specijalna ginekološka bolnica Genesis biće Vaša podrška u postizanju reproduktivnog i sveukupnog zdravlja, a priznati ginekolozi koji će Vas primiti pristupiće Vašim problemima krajnje stručno, uz srdačan odnos, spremni da odgovore na sva Vaša pitanja i reše nedoumice koje Vas muče. Poseban akcenat bolnica stavlja na aktuelna pitanja, kao što su lečenje steriliteta, vantelesna oplodnja, estetska hirurgija, prenatalna dijagnostika i sl.

LEČENJE STERILITETA I VANTELESNA OPLODNJA

Sterilitet je, na žalost, problem velikog broja parova. Svaki par koji želi dete, a ima problem sa ostajanjem u drugom stanju ili održavanjem trudnoće, trebalo bi najpre da pokuša lečenje steriliteta, a ukoliko se to ne pokaže uspešnim, dobru šansu pruža vantelesna oplodnja.

  • histerosalpingografija (HSG) je metoda kojom se obavlja provera prohodnosti jajovoda
  • sonohisterosalpingoskopija (dijagnostika steriliteta)
  • inseminacija – obavlja se u slučaju da postoji smanjen broj spermatozoida ili su oni slabo pokretljivi, ukoliko žena ima antitela na spermatozoide, loš kvalitet cervikalne sluzi itd.
  • vantelesna oplodnja upotrebom IVF tretmana (In Vitro Fertilizacija)
  • vantelesna oplodnja upotrebom ICSI tretmana (Interplazmično ubacivanje spermatozoida)
  • ERA – test endometrijalne prijemčivosti
  • SAT – test sperme na aneuploidiju, analiza sperme na hromozomske abnormalnosti

Ukoliko želite da saznate više detalja o ovoj temi, pogledajte stranicu Vantelesna oplodnja.

PREGLEDI U TRUDNOĆI I PRENATALNA DIJAGNOSTIKA

U ovoj bolnici obavljaju se svi testovi i pregledi, koji će doprineti da Vaša trudnoća protekne u najboljem redu, da umanjite stres koji drugo stanje nosi i da donesete zdravo dete na svet.

  • utvrđivanje rane trudnoće ultrazvukom
  • kompletan kontrolni pregled trudnica
  • 3D i 4D ultrazvučni pregled
  • ekspertni ultrazvuk
  • CTG – kardiotokografija kojom se prate otkucaji srca ploda i registruju kontrakcije materice

Ukoliko spadate u rizične bračne parove, lekari će predložiti da Vam se urade i testovi prenatalne dijgnostike: biopsija horionskih čupica, amniocenteza (analiza plodove vode),kordocenteza (analiza fetalne krvi iz krvi majke), analiza limfocita periferne krvi, analiza abortivnog materijala, NACE test, koji otkriva da li postoji rizik da beba koju nosite ima neku od najčešćih hromozomskih nepravilnosti i NIPT ili NIFTY test.

DIJAGNOSTIKA MALIGNIH I PREMALIGNIH OBOLJENJA

Premaligne i maligne promene na reproduktivnim organima žene umeju da budu vrlo podmukle, ali je ohrabrujuća činjenica da određeni pregledi, ukoliko se obavljaju redovno, mogu da preduprede, spreče ili uspore bolest, kao i brisevi, koji lekaru daju uvid u stanje Vaših reproduktivnih organa. To su: PAPA test (Papanicolau test), kolposkopski pregled,biopsija kojom se uzima uzorak tkiva ukoliko postoje promene na grliću materice,eksplorativna kiretaža ukoliko se jave produžena krvarenja, krvarenja u postmenopauzi itd.

BRISEVI

Brisevi daju uvid lekaru u trenutno stanje Vaših reproduktivnih organa: U Genesisu se obavljaju:bris cervixa uteri, bris vagine, bris cervixa uteri na Chlamydiju trachomatis, bris cervixa uteri na Mycoplasmae Hominis, bris cervixa uteri na Ureaplasma Urealiticum, bris na infekcije HPV-om.

ULTRAZVUK DOJKI

Obzirom da je karcinom dojke jedan od najčešćih karcinoma, od posebne su važnosti redovni pregledi dojki. Ukoliko se primeti bilo šta sumnjivo, ne treba čekati, već posetiti lekara što pre. Karcinom dojke se može preduprediti, ukoliko se primeti u ranoj fazi. U Genesisu se obavlja

  • ultrazvuk dojki
  • ultrazvučni pregled i biopsija dojke
  • ultrazvučni pregled površno lociranih limfnih čvorova
  • ultrazvučni pregled abdomena.
  • ultrazvučni pregled i punkcija dojki
ESTETSKA HIRURGIJA

Nemali broj žena nezadovoljan je izgledom svojih polnih organa, što ih čini napetim tokom seksualnih odnosa.

Estetska hirurgija Vam može pomoći da ponovo steknete samopouzdanje i opustite se tokom najlepšeg ljubavnog čina. U specijalnoj ginekološkoj bolniciGenesis obavljaju se: labioplastika, vaginoplastika i laserski tretmani kojima se smanjuje zapremina vagine, leči stres inkontinencija i poboljšava izgled spoljnih genitalnih organa žene.

OSTALE GINEKOLOŠKE USLUGE

Obzirom da ova ginekološka ordinacija zapošljava lekare koji su vrsni stručnjaci u različitim oblastima.

Genesis nudi i brojne druge ginekološke usluge, kao što su stavljanje i uklanjanje spirale, incizija Bartonlijeve žlezde, krioterapija, polipektomija, cistektomija, miomektomija, histerektomija,  LLETZ – konizacija, elektroekscizija omčicom kojom se uklanjaju ranice i promene na grliću materice, uklanjanje kondiloma, vakcinacija protiv HPV-a, laparoskopija, histeroskopija, LOOP, TVT trakice za lečenje stres inkontinencije, prekid trudnoće (abortus) u lokalnoj anesteziji.

Sajt: http://www.genesisivfns.com/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Karolina 11. августа 2018. 09:39
Vaša ocena

Samo reči pohvale, odličan tim ginekologa!!!!

Marija Maki 11. августа 2018. 09:38
Vaša ocena

Svaka žena traži dobrog ginekologa sa poverenjem. Ja preporučujem ginekologe iz Genesis-a, verujte najbolji su.