Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Baby shop Sandra sztr

Baby shop Sandra, butik garderobe i opreme za bebe i decu, maloprodaja i veleprodaja, fiksni pozicioner za bezbedno spavanje bebe, igračke za malu decu. Više o firmi Baby shop Sandra sztr

Jela MJ - stolarska radionica

Izrada i ugradnja drvenih vrata i prozora. Proizvodnja drvene stolarije. Drvena vrata i prozori od čamovine, jasena, hrastovine. Popravka prozora i vrata. Više o firmi Jela MJ - stolarska radionica

Auto servis Banjac - auto mehanika i dijagnostika

U auto servisu Banjac se radi autodijagnostika, automehanika, veliki i mali servis, popravka menjača, popravka motora, autoelektronika, popravka VP Bosch pumpe. Više o firmi Auto servis Banjac - auto mehanika i dijagnostika

Za kancelariju

Softveri Infowatch

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Infowatch je inovativna razvojna softverska kompanija koja obezbeđuje vrhunska modularna rešenja u oblasti nadzora informacija, njihove analize i čuvanja, uključujući prevenciju gubitaka podataka. Tehnološka rešenja omogućuju korisnicima prevenciju gubitaka podataka, upravljanje korisničkim iskustvima, zaštitu intelektualne svojine, upravljanje rizicima i usaglašavanje sa zahtevima. Prodaja softvera Infowatch obavlja se u firmi Optronics.

Infowatch softveri, prodaja softvera


CryptoStorage Enterprise

CryptoStorage predstavlja klijent-server softversko rešenje koje obezbeđuje enkripciju podataka za laptop i desktop računare, USB drive, optički medijum, lokalne i mrežne foldere kroz centralizovano upravljanje pravima pristupa i obaveštavanje. Na ovaj način se obezbeđuju poverljivi korporativni podaci koji se nalaze na serverima, računarima zaposlenih, uređajima za mass-storage u virtualnom i cloud okruženju, od neautorizovanog pristupa i objavljivanja.

Enkripcija podataka se vrši na lokalnim mašinama, mrežnim resursima u virtualnom, kao i cloud okruženju. Mogu se zaštititi HDD, celi ili njihove particije, uključujući system i boot sektore. Ovim se štite podaci u slučaju slanja na servis ili prilikom odstranjivanja neispravnih diskova. Takođe se štite podaci na mass-storage uređajima koji mogu biti izgubljeni ili ukradeni.

Uz ovakav sistem zaštite se omogućuje bezbedna kolaboracija zaposlenih u sigurnom okruženju. U okviru centralnog sistema dodeljivanja prava se može podesiti multi-korisničko pravo pristupa zaštićenoj informaciji.


Kribrum softver

Kribrum je cloud-bazirano rešenje monitoringa socijalnih medija u cilju pomaganja kompanijama da upravljaju svojim ugledom, poprave iskustva korisnika i njihovo mišljenje izneto online o razvoju proizvoda.

Kribrum softver omogućava nadzor u realnom vremenu svih tipova online medija i ima veliku pouzdanost u analiziraju osećanja sa prepoznavanjem humora, slenga i vulgarnosti. Takođe ima efikasan filter za spam, kao i specifičan industrijski lingvistički model za visoko kvalitetnu analizu.

Podržano je više evropskih i azijskih jezika.

Kribrum omogućava:
• Procenu prepoznavanja brenda od strane internet korisnika i poređenje sa drugim brendovima.
• Detektuje nedobronamerne diskusije koje se odnose na kompaniju i razrešava ih kako bi se ublažio rizik od rušenja ugleda
• Analizira korisničke komentare za otkrivanje mana proizvoda odn. usluge i njihovo poboljšanje
• Analizira efikasnost korisničke podrške i momentalno popravlja brigu o kupcu.
• Analizira efikasnost marketinške kampanje, definiše trendove na tržištu na osnovu neformalnih korisničkih mišljenja.


Traffic Monitor Enterprise

Ovo je modularni softverski paket koji sprečava odliv ili neautorizovanu distribuciju osetljivih kompanijskih podataka. Monitor saobraćaja se ponaša kao stražar na endpoint-u, sprovodeći polise na nivou računara i kao mrežni vratar koji nadzire izlazni saobraćaj da obezbedi da se osetljivi podaci ne odaju putem e-maila, web-maila, socijalnih mreža, IM ili drugih online kanala.

Monitoring i analiza informacija koje se šalju van bezbednosne korporativne mreže omogućavaju prevenciju odliva informacija u slučaju kršenja bezbednosnih pravila, kao i arhiviranje poruke radi kasnije analize, istrage i sakupljanja dokaza. Uz online komunikacione kanale, još se nadziru i mobilni diskovi, kao i lokalni i mrežni štampači.

Dobre strane korišćenja Infowatch monitora saobraćaja su:
• Puna kontrola toka osetljivih podataka,
• Usklađenost sa internim polisama i standardima, eksternim pravilima i propisima, industrijskim standardima i bezbednosnim zahtevima kupaca,
• Minimizacija finansijskih, legalnih i rizika gubljenja ugleda koji mogu proisteći iz gubitka podataka
• Poboljšanje korporativne kulture kroz edukaciju zaposlenih o primeni pravilnih bezbednosnih polisa.

Ukoliko Vas zanima prodaja softvera Infowatch, obratite se Optronicsu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas