Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Džinić - očni centar

Očni centar Džinić - Specijalistička oftalmološka ordinacija. Operativno lečenje katarakte laserom, operacije glaukoma, lečenje bolesti oka i očnog dna. Više o firmi Džinić - očni centar

Stomatološka ordinacija Repić

Lečenje zuba, stomatološka protetika, dečija stomatologija sa ortodoncijom, oralna hirurgija sa implantologijom, estetska stomatologija, izbeljivanje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija Repić

Floorexperts doo - prodaja podnih obloga

Veleprodaja i maloprodaja podnih obloga – gotovih parketa, laminata, plute i linoleuma – i pratećih materijala. Preko 400 vrsta podova sa svih kontinenata. Više o firmi Floorexperts doo - prodaja podnih obloga

Za porodicu

Socijalne veštine - osnova uspeha

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Svi se mi u svakodnevnom životu susrećemo sa velikim brojem izazova - neki su manji, neki veći. Međutim, bez obzira na njihov intenzitet i veličinu, svi oni za sobom povlače izvesnu količinu stresa. Posledice pogrešne odluke, kako izaći na kraj sa kolegama na poslu sa kojima ne možemo da nađemo zajednički jezik, kako se, na nenametljiv i neagresivan način, izboriti za svoja prava,... Sve su to pitanja i problemi koji muče svakoga od nas.
Veštine komunikacije
Socijalne veštine su, prema definciji Svetske zdravstvene organizacije (WHO), sposobnosti prilagođavanja i pozitivnog ponašanja koje omogućuju osobama da se uspešno nose sa zahtevima i izazovima koje pred njih postavlja život svakoga dana. Socijalne veštine nisu vezane za specifičan posao, već se nalaze u osnovi uspešnog obavljanja bilo kojeg posla. One se primjenjuju u svim radnim okruženjima i mogu se lako prenositi iz jedne oblasti ljudskog rada na druge.

Tehnike komunikacije Vam pomažu da budete produktivniji u zauzimanju za sebe, u razvijanju kvalitetnih odnosa s drugim ljudima, da upravljate konfliktima i adekvatno sarađujete, bez obzira koliko teški klijenti ili saradnici bili.

Svakodnevno se susrećemo sa situacijama i učestvujemo u događajima koji mogu izazvati stres našeg organizma. Ljudi koji imaju dobru samokontrolu i dobro upravljaju stresom ponašaju se konstruktivno u teškim situacijama i pomažu drugima da se tako ponašaju. Tehnike upravljanja stresom služe pravljenju balansa između obaveza i privatnog života, da povećaju zadovoljstvo u životu i radu, da spreče premor i izgaranje.

Osnovni cilj treninga je da upozna polaznike treninga sa veštinama komunikacije i upravljanja stresom, a koje treba da olakšaju svakodnevnu komunikaciju, funkcionisanje na konstruktivan način i preventiraju izgaranje.

Budite i Vi zadovoljni svojim životom, ne dozvolite da Vas svakodnevni stresovi slome. Obratite se onima koji znaju kako da Vas usmere na putu ka srećnom životu, obratite se Psihopolis institutu.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas