Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca

Nautička oprema za čamce, brodove, skutere i glisere. Prodaja nautičke opreme, boje za čamce, antivegetativni premazi, gumeni čamci, motori, brodovi, gliseri. Više o firmi Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca

London Pub

Lokal u centru sa domaćom atmosferom, najbolji asortiman točenog piva, nastupi bendova, domaći i strani rok, akustične svirke. Pizze, sendviči, roštilj, salate. Više o firmi London Pub

Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom

Centar za učenje engleskog jezika, Montessori zabavište, škola engleskog za decu od 3-12 godina, Cambridge diplome za najmlađe. Priprema tinejdžera i odraslih. Više o firmi Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom

Putovanja

Od čega je Snowboard daska i kada je kupiti?

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Prva stvar koju vidite na dasci je grafika i sve daske imaju manje više istu sliku ili temu. Ali postoje stvari zbog koje jedna daska može koštati više od druge.

Snowboard se sastoji od više slojeva različitih materijala. Na dnu je polietlin kora ili P-tex koja daje klizavu podlogu na koju se kasnije stavlja vosak, da bi daska lakše klizila kroz sneg. Obavijena sa čeličnim rubovima tako da daska seče sneg prilikom vožnje.

Sledeći sloj je fiberglas pojačan sa plastikom koja daje čvrstoću dasci, zatim sledi srednji deo uglavnom od drveta i još jedan sloj fiberglasa  pa žaštitni sloj tanke plastike.

Danas u snowboard industriji ima jako veliki broj proizvođača snowboarda. Neki od njih su od početaka do danas ostali u samom vrhu po kvaliteti, inovacijama, ali neki samo iskorištavaju popularnost sporta zbog velike zarade.

Snowboard je daleko dogurao od svojih davnih početaka, i potrošači sad imaju veliku paletu raznih dasaka.  Prije svega obratite pažnju na vaše potrebe, a ne što želite. U puno slučajeva vas može zavarati grafika ili marka snowboarda pa bi izdvojili previše novaca u početku, a kasnije bi dasku vozili par dana godišnje. Morate proceniti tačno što vam treba.

Ako ste početnik preporučujemo najjeftiniju soluciju, ili možda da je iznajmite, jel nakon prve sezone već bi trebali da znate šta tačno želite i onda uložiti novac u dobru i kvalitetnu opremu.

Ako ste se odlučili za kupovinu snowboard daske za narednu sezonu, preporučujemo da sada počnete tražiti, uvek je skijaška oprema jeftinija van ski sezone.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas